Fontos tudni!

A rejtely.com értetek van. Két kategóriára osztottuk a történeteket:

A bizonyított menüpontban megtaláljátok azokat a cikkeket, történeteket és eseményeket, amelyek származása 100%-ig bizonyított.

Meg van a pontos forrás és esetleges saját munkával való nyomozásunk!

Amit itt látsz és olvasol, az megtörtént, úgy ahogy írva van, még ha sajnos jelen pillanatban nincs is rá magyarázat. Ezekben a történetekben a helyszín, az időpont és a személy is biztos.

Mint neve is árulkodik ez a menüpont szembe megy előző társával. Ám itt jön a lényeg! Annak ellenére, hogy így hívják még nem azt jelenti!Itt is izgalmas történeteket, jelenségeket és sztorikat találtok, ám sajnos ezek bebizonyítása nem 100%-os vagy még várat magára.

 Igazak, ám van, ahol a helyszín nem pontos mert nem tudjuk pontosan , vagy akár a személy, esetleg a személy neve, vagy épp a forrás nem biztonságos helyről származik. Itt emelnénk ki még egyszer, hogy ez a menüpont, pont azért jött létre, hogy mindenki tisztán lásson, hisz szeretnénk Magyarországon mi, azaz a rejtely.com lenni az az egyedüli oldal/szervezet, aki a szín tiszta igazat közli nektek olvasóknak!

Természetesen mi is emberek vagyunk. Derülhetnek ki később olyan dolgok, mik megváltoztatják a cikkeik történetét. (például kiderül valahonnan , hogy valaki vicces szellemű ember kitalálta, esetleg megtévesztő képi, hangi vagy videó anyagot gyártott.)
Ezt a jogot fenntartjuk lásd (3.5 szabályzat)

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan
Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Szeretnél értesítéseket kapni a legmegdöbbentőbb esetekről?

Egy egyszerű feliratkozással a legfrissebb misztikus események követője lehetsz.