10 borzalmas városi legenda őrületről és öngyilkosságról 2. (18+)

Szerkesztette:Agent

Mickey egér a pokolban
Az elveszett, borzongató epizód egy nagyon érdekes legendát rejt. Állítólag az elveszett mesében semmi érdekes nincs. Mickey egér sétálgat benne egy ismétlődő háttér előtt, fehér zaj hallható a háttérben. Két perc múlva egyszerűen vége szakad. Legalábbis úgy tűnik, hiszen hat percnél újra visszatér, a háttérben pedig furcsa, mormogó hangot lehet hallani. Állítólag Mickey is furcsán sétált és vigyorog. Ezután pedig a mese rémálommá változik. A mesefigura ordítani kezd, a szemei kiesnek, a vigyora szélesedik, furcsa színek jelennek meg.
Senki sem tudja, hogy mi történik ezután. Az egyetlen ember, aki látta ezt, azonnal öngyilkosságot követett el. Állítólag most kering az interneten a felvétel, nézd meg, hogyha mered.

Az álmatlan férfi
2010-ben egy furcsa pletyka ütötte fel a fejét egy érdekes szovjet alvási kísérletről. Az 1940-es években a szovjetek öt politikai foglyot azzal kínoztak, hogy nem hagyták őket aludni. Állítólag a férfiak lassan lesüppedtek a paranoiába. Később pedig sikítoztak, majd hirtelen csendben lettek. Három nappal később kinyitották az ajtókat a kísérlet vezetői, mire kitárult előttük a pokol. Négy alany lemészárolta, majd megette az ötödiket, majd önmaguk ellen fordultak. Letépték a saját bőrüket, levágták az ujjaikat, és megpróbálták kibelezni saját magukat. Később pedig mosolyogtak. Hogyha nem akarnátok aludni éjjel, akkor ide kattintsatok.

A japán öngyilkos film
A listán szereplő dolgok közül a Tengoku ni Musubu Koi című japán filmnek nem lehet könnyedén megtalálni a forrását. A történet 1932-ben kezdődik, amikor két japán szerelmes öngyilkosságot követett el, úgy, hogy egy vulkánba ugrottak. Egy híres rendező, Heinosuke Gosho azonnal filmet készített belőle. A címe A Love That Reached Heaven (A szerelem, amely elért a mennybe) lett. A mozi nagyon népszerű lett az országban. Ez biztosan igaz. Azonban innentől kezd a történet félelmetes lenni. Állítólag a párok, akik közösen nézték, elkezdtek öngyilkosságot elkövetni a nézőtéren. Nem csak pár, hanem több száz ilyen esetről is beszámoltak. Sokakat sikerült megmenteni, azonban sokan életüket is vesztették. Később arra módosították a történetet, hogy páran tényleg öngyilkosok lettek, de az igazi számot a mai napig nem tudjuk.

A mosolygó kutya
Az interneten található egy fotó, amelyen egy mosolygós husky látható egy rosszul megvilágított szobában. Állítólag a kutya is őrületbe kerget. A fotót az 1990-es években töltötték fel először. Állítólag görcsöket és pánikot okozott azoknak, akik megnézték. A legborzalmasabb az, hogy a husky mosolygós képe később kísérti majd az álmaidat, majd lassan az őrületben kerget.

A mosolygó férfi
Egy férfi késő éjjel táncolt Seattle elhagyott utcáján. Sokan elhaladtak mellette, hiszen azt gondolták, hogy részeg lehet. Egy férfi azonban megállt mellette, és jobban megnézte az arcát. A táncoló ember nem volt részeg, sőt egyáltalán nem is érezte jól magát. A szemei tágra nyíltak, és kifejezéstelenül bámulták az éjjeli égboltot. Az arcára fájdalmas mosoly ült ki.
A másik férfi inkább átment az utca túloldalára, azonban a mosolygós ember őt kezdte el bámulni. Amikor a férfi visszafordult, akkor az őrült eltűnt, majd hirtelen újra előkerült az utca másik oldalán. Az ismeretlen elkezdte bámulni, azonban a mosolygó férfi egyre közelebb jött felé, lassan, a lábujjain lépkedett, mintha egy rajzfilmből lépett volna elő. Aztán elkezdte üldözni a férfit, elképesztő sebességgel.
A férfinek sikerült elmenekülnie előle.

forrás: ListVerse

(Szaszkó Gabriella- Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »