10 félelmetes dolog, amit a gyerekek mondtak!

Szerkesztette:Roland

Nem félelmetes, de a gyerekek a legaranyosabbak nemde? Ennek ellenére sokszor fura kérdéseket tesznek fel, máskor pedig annyira ijesztőek, hogy azt hisszük, hogy az ördög szállta meg őket. Most újra félelmetes mondatokat hoztunk gyerekektől!

  1.  A hároméves lányom ezt mondta nekem: “Te vagy a legjobb anyukám eddig.”, mire válaszoltam: “Én vagyok az egyetlen anyukád”, mire ezt mondta: “Igen, a többi anyukám is ezt mondta.”
  2.  Egyik nap füstöt láttunk, és hallottuk a tűzoltóautók hangját. Megszólaltam: “Valahol biztosan tűz van.” Erre válaszolt a fiam: “Még mindig emlékszem arra a napra, amikor meghaltam a tűzben.”
  3. “Anya, ki lehet vágni valakinek úgy a nyelvét. hogy ne haljon meg?”
  4. “Anya, a néni a fehér autóban rendben van, nem halt meg, egy angyal volt vele.” Egy órával később bekapcsoltuk a híreket, láttunk egy nőt, aki egy fehér Cadillac-ben zuhant le a Portland-hídról, de biztonságosan kiúszott. Azt mondta, hogy éles fényt látott, ami miatt kitörte a kocsi ablakát, és elkezdett úszni. Azt mondták, majdnem meghalt.
  5.   Az unokatestvéremre vigyáztam, aki úgy döntött, hogy befonja a hajam. A tükör előtt ültünk, de az unokatesóm mindig a vállam fölé nézett a tükörképen. Nem volt ott semmi, de tíz perc után sem hagyta abba a bámulást, rákérdeztem, mire ez volt a válasz: “A magas férfi mögöttünk azt mondja, hogy játszani akar velünk.”
  6.  A lányom képzeletbeli barátját Sallynek hívták. Egyszer azt mondta, hogy Sally börtönben volt azért, mert lefejezte a saját anyukáját.
  7.  A gyerekem borzalmas rémálmoktól szenvedett. Egyik éjjel mellette maradtam, ezt mondtam neki: “Mama itt van, minden rendben van.” Erre felém fordult (álmában) és ezt mondta: “De anya, ki áll mögötted?”
  8. Az anyukám mesélte, hogy amikor három éves voltam, akkor sokszor a semmibe bámultam. Egyszer megkérdezte: “Mit nézel?” “Egy lányt, anya.” Anyukám hitt a szellemekben ezért megkérdezte, hogy néz ki: “Fehér, anya, aztán fekete, aztán fehér és újra fekete.” Az anyukám utánakutatott, és kiderült, hogy egy kislány égett el elevenen a házunkban.
  9. Lefekvés előtt a vízforraló magától bekapcsolt. Másnap reggel a fiam ezt mondta: “Sajnálom, anya, de Alfie néha nagyon rossz, csak meg szeretett volna győződni arról, hogy alszol-e, mielőtt játszani megy.”
10  . Amikor a lányom hároméves volt, akkor volt egy képzeletbeli barátja, Victoria. Teljesen hétköznapi dolgokat csináltak, játszottak együtt, beszélgettek.  De költözés előtt a lányom megszólalt: “Victoria tudni akarja, hogy ő miért nem jöhet?” Elmondtam neki, hogy lehet azért akar maradni, mert játszik majd az új gyerekekkel. A lányom rám nézett és így válaszolt: “Victoria azt hiszi, hogy azért nem jöhet, mert túl csúnya a lyuktól a fején.”
Meglepődött

forrás: GhostDiaries ( Bizzarium)

Olvasd el ezt is!: —–> A kormányzó nyomozócsoportot állított fel a Kazahsztánban garázdálkodó szellem ellen.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »