10 félelmetes történet, amit nem érdemes éjjel olvasni.

Szerkesztette:Agent

10. 1999
Az 1999 néven elhíresült történet egy kanadai bloggert követ nyomon, akit Elliotnak hívnak. A férfi egy különös televíziós csatornát keresett, amelyet 1999-ben nézett. Nyomozása során hamarosan rádöbbent, hogy a csatorna vezetője gyermekeket áldozott fel házában. Ráadásul kiderült, hogy a medvének öltözve gyilkolta meg áldozatait. Csupán egy pár televíziós műsor futott a furcsa csatornán, amely délután négy és este kilenc között sugárzott. Két műsor tűnt fel, az egyik a Booby volt, amely egy kéz történetét mesélte el. A másik show Medve úr pincéjéről szólt. Talán nem is kell magyaráznom, hogy ebben mik történtek.

9. Candle Cove
Egy hetvenes években vetített televíziós műsor áll a középpontjában ennek a történetnek, amelyben egy kislányt azt képzelte, hogy kalózokkal barátkozik. Az egyik epizódban az összes szereplő egyszerre kezd el sikítani, amíg a kislány közöttük sír. Sokan emlékeztek erre a momentumra, hiszen igen felkavaró volt. Később felmerültek újabb jelenetek a sorozatból felnőttektől, akiknek megrázó emlékeik maradtak a gyerekeknek szóló műsorból. Érdekes, hogy a sikoltozós jelenet egyszer csak abbamaradt, és harminc percig nem vetített műsort utána a televízió.
Nézzétek meg a jelenetet és érteni fogjátok, hogy miért is volt rettenetes.

8. Rake
2003-ban az Egyesült Államok északkeleti részén egy furcsa, emberszerű lény került a figyelem középpontjába, amelyet felkapott a helyi média. Nagyon sokan látták az érdekes teremtményt, amely sokakban erős traumát okozott. 2006-ban egy érdekes történet látott napvilágot. Egy nő ébren volt az éjszaka közepén és véletlenül felébresztette férjét is. Amikor a férfi a nő felé fordulz, akkor hirtelen megragadta a feleségét, hiszen az ágy végénél egy furcsa lény ült, amely egy szőrtelen kutyára hasonlított. A teremtmény felugrott és a férj arcához mászott. Percekig nézte, majd átfutott a gyerekek szobájába. A pár természetesen azonnal követte. A lányuk azonban már haldoklott, amikor odaértek, utolsó szavai azok voltak, hogy “Ő a Rake”.

7. Ahová a rossz gyerekek kerülnek
Ebben a történetben egy fotós tud meg többet egy gyerekeknek készült műsorról, amelyet Libanonban nézett. Csak arra emlékezett, hogy a fél órás műsorban igen fájdalmas módszerekkel büntették a rossz gyerekeket. A morális tanulság mindig egyfajta szigorú ideológiához ragaszkodott. A fotósnak az emlékeibe vésődött a záró jelenet, amelyben egy rozsdás ajtót mutattak, amely mögül sikolyok hangoztak fel. A férfi később megtalálta a helyszínt, ahol a műsort rögzítették. A hírhedt rozsdás ajtó továbbra is ott állt. Mögötte egy kisebb szoba terült el, ahol a falat vérfoltok borították, a padlón pedig csontokat is talált. Leginkább a mikrofon rémisztette meg, amely a plafon tetejéről lógott.

6. A kulcslyuk
A legenda egy férfiről szól, aki egy hotelben töltött pár éjszakát. Amikor megkapta a kulcsokat, akkor a recepciós elmagyarázta, hogy a szobája közelében van egy ajtó, amelyen nincs szám. Elmondta, hogy ezt tárolásra használják, és hogy semmiképpen ne menjen be a szobában, sőt, ne is nézzen be. A férfi azonnal a szobájába ment minden kérdés nélkül, azonban a második éjjel a kíváncsisága győzött. Az ajtó zárva volt, de a férfi belesett a kulcslyukon. A szoba tökéletes szállodai helyiség volt, azonban a sarokban egy sápadt nő ült, aki fejét a falnak döntötte. A férfi összezavarodott, majd visszarohant saját szobájába. A harmadik nap sem hagyta nyugodni a dolog, ezért újra bekukucskált. Másodjára csak vérvörös színt látott maga előtt. Azt gondolta, hogy a bent lakó nő valamivel elfedte a lyukat. A férfi úgy döntött, hogy a recepción érdeklődik. A recepciós erre elmondta a történetet. Évekkel ezelőtt egy férfi gyilkolta meg a feleségét a szobában, aki most abban kísért. A szellem nagyon sápadt, azonban a szeme vérvörös színű.

(ListVerse,Bizzarium)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »