10 rémisztő legenda.

Szerkesztette:Agent

5. Temetés a doboz dombon
A történet Peter Labelliere különös temetéséről és haláláról szól. Labelliere egy 100 méter mély sírba lett temetve, fejjel lefelé. Ragaszkodott ahhoz, hogy gyermekek táncoljanak a sírján. A férfi előre megjósolta saját halálát. Koporsóját gallyakkal és levelekkel borították be, amely köztudottan segíti az átkelést a túlvilágra. A videóban még Anthony Wayne temetéséről is hallhatunk, akit két részletben kellett eltemetni.

Peter Labilliere - Wikipedia

4. Ickbarr Bigelsteine
A történetet Stephan D. Harris írta 2012-ben. A főszereplő egy kisfiú, aki képzeletbeli barátját használja arra, hogy a sötétséget távol tartsa az öböltől. A barát egyébként egy zoknibáb, amelyet a gyermek saját magának készített. A bábú jól működött, hiszen egészen addig távol tartotta a sötétséget, amíg a kisfiú el nem veszítette első fogát. A bábú azonnal követelni kezdte a fogat, de egy nem volt neki elég, egyre többet és többet akart, de a fiú hamarosan kifogyott a fogakból. Ekkor Bigelsteine megfenyegette, hogy magával ragadja egy rémes világba a gyereket, hogyha nem ad neki több fogat. Ez a képzeletbeli barát minden szülő rémálmát testesíti meg.

ICKBARR BIGELSTEINE - Yusuf Ramadhan - Wattpad

3. A Vörös Sereg
A történet 1942-ben nyúlik vissza és a Vörös Sereg kannibalizmusáról szól. A finn csapatok lerohanták a szovjet táborokat, de csak elhagyatott bőröket találtak. Úgy tűnik, hogy a katonák megszegték a tabut az éhezés miatt. A kitalált történet lehetne igaz is, hiszen a szovjeteknél előfordult a kannibalizmus a háború alatt.  260 katonát le is tartóztattak emiatt.
2. Ted, a barlangász
2001-ben a barlangász története volt az első internetes mendemonda, amely keringett a világhálón. Ted és a barátja elhatározták, hogy felfedeznek egy ismeretlen barlangot. Kiástak maguknak egy szűk nyílást. Odabent furcsa írásokat, hangokat hallottak és valami félelmetesnek a jelenlétét érezték. Később képtelenek voltak kimenni a barlangból. Azonban lehetséges, hogy ez a történet is az ingermegvonásról szól, amelyet a barlangban szenvedett el a két férfi.
1. Robotpilóta
A férfi története azzal kezdődött, hogy otthon felejtette a mobiltelefonját. Munkába menet berakta a lányát a bölcsődébe. Teljesen hétköznapi, forró napnak tűnt, azonban, amikor hazafelé tartott akkor furcsa szagot érzett a kocsiban. Eszébe jutott, hogy elfelejtette elhozni lányát a bölcsiből, ahol azonban azt mondták neki, hogy ma nem is hozta be. Ez ráébresztette, hogy mi is az a szag, amely a hátsó ülésről árad.
A legborzasztóbb az, hogy ez a történet teljesen valódi, hiszen már pár haláleset is történt abból eredően, hogy a szülők az autóban felejtették gyermeküket.
(October air)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »