2 karácsonyi történet , mikor a szellemek visszalátogattak szeretteikhez

Szerkesztette:Agent

Nyakunkon a Karácsony, van akinek ez öröm, míg másoknak inkább… kísérteties. Ugyanis a holtak ilyenkor is visszajárnak kísérteni vagy éppenséggel tiszteletüket tenni. Kifejezni szeretetüket, és megnyugtatni az élő szeretteiket arról, hogy nem felejtették el őket és vigyáznak rájuk. 2 ilyen megható, de mégis varázslatos történetet osztunk meg az olvasókkal.

Scarlet története – A vakító fény

Volt egy szokatlan látogatónk karácsony napján, 2008-ban és biztos vagyok benne, hogy nem a Mikulás haladt el a Bloomingtoni, Indiana állambeli házam fölött. Tehát meg volt az ajándékozás és a karácsonyi vacsora, majd mindenki távozott délután 5-kor, kivéve a húgom és a sógorom, akik velünk élnek. Este mindenki lefeküdt aludni.

Bementem a szobámba kutyámmal, Toby-val, és becsuktam az ajtót. Épp csak szunyókáltam, amikor hallottam, hogy zörög a kilincs az ajtómon. Vártam néhány másodpercig, mert azt hittem, hogy a húgom vagy sógorom jött valamit kérdezni, de mégsem. Már majdnem este 7 volt, ezért a hálószobám koromsötét volt. Égve hagytam világítást a konyhában és a fürdőszobában, és volt egy kevés sok karácsonyi fény a nappaliban, így volt elég világítás a folyosón is ahhoz, hogy lássak, ha kimegyek.
Már éppen álomra akartam hajtani a fejemet, mikor egy rendkívül erős fény áradt be az nyitott ajtón át. Beárnyékoltam a szememet, de néhány pillanat múlva a fény azonnal eltűnt, és hallottam, hogy a hálószobában az ajtó bezáródik. Meggyújtottam a kislámpámat, de senki nem volt a hálószobában, kivéve engem és Toby-t. Toby leugrott az ágyról, és az ajtóhoz ment. Eleinte meg voltam ijedve, mert Toby egy holland juhászkutya, mert jól képzett, kiváló házőrző és bizonyítottan alkalmas a személyi védelemre.
Mivel Toby már fent volt, úgy döntöttem kimegyek vele. Benéztem a testvéremékhez is, akik már aludtak. Toby a nappaliba kísért, ami üres volt. Közben azon gondolkodtam, hogy mi lehetett az a nagy reflektorfény az szobámban? Majd belegondoltam, hogy mikor először mentem lefeküdni, hogy igazán élvezetes karácsony este volt, de ez sokkal jobb lett volna sokkal, ha az anyám és a testvérem is velünk van. Aztán az ugrott be, hogy csak nem a bátyám szelleme nézett be hozzám, aki még gondol rám és jött boldog karácsonyt kívánni?


Arthur H. – Az édesanya látogatása

Anyám, akihez nagyon közel álltam, 1964-ben hunyt el, amikor 17 éves voltam. Aztán idővel Ontario-ba költöztem Nova Scotia-ba. 1969-ben találkoztam egy lánnyal, akit Karennek hívtak és feleségül vettem 1970 decemberében. 1971-re már az első gyermekünket vártuk. Egy kis 2 és fél szobás nyaralóban laktunk. Volt egy kandalló a nappaliban. A feleségem és én szerettünk a kandalló előtt ülni, ahova minden este begyújtottunk.

Aztán Szenteste 1971-ben, épp befejeztük az ajándék kibontását a fa alatt, a tűz gyönyörűen ragyogott és megvilágította a fán a díszeket. Aztán hirtelen kialudt a kandalló tüze és a fán lévő fénysor villogni kezdett magától. Én és a feleségem a földön ültünk és egyszeriben nagyon hideg lett.

Egyszer csak azt láttam, hogy ott ül a hintaszékben az anyám és mosolygott rám! A feleségem, aki még sohasem találkozott az anyámmal azt mondta, ugyanazt látta, amit én. Anyám szellemét.

Éjfél után pár perccel a tűz a kandallóban ismét lángra kapott és már nem villogtak a fények a fán. Már nem ült ott a széken az anyám. Ezután akárhogy próbálkoztam, nem tudtam újra előidézni ezt a jelenséget és nem láttam többet anyámat.

 

(noiportal,rejtély)

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Bizonyított
Agent

Kilenc életből maradt nyolc: szellem kergette meg a macskát a pincében.

Ez a nő teljesen kiakadt, miután arra a következtetésre jutott, hogy sanszosan szellemjárta az otthona. Fotó: Kennedy News and Media/ Norhfoto Kathy Gallinger már a picéjébe se mer lemenni, amióta megnézte azt az éjszakai felvételt, ahol macskáját állítása szerint egy szellem kergette meg. A nő még 2018-ban költözött be a házba, de már korábban is

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

Démonok börtöne

Szerte a világon megannyi lenyűgöző természeti képződmény található, melyeket élvezettel és érdeklődéssel vizsgálnak a kíváncsi geológusok. Az azonban egy egészen más, izgalmas feladatot jelent a számukra, ha egy olyannal találkoznak, amelyről még az sem egyértelmű, hogy voltaképpen mi lehet. A távoli Jemen sivatagjában, nem messze az ománi határtól van egy jó példa erre. Kietlen földje épp

Olvass Tovább »
Bizonyított
Agent

A valaha észlelt legnagyobb, 130 kilométer átmérőjű üstökös tart a Naprendszer belseje felé

A Hubble űrteleszkóppal végzett megfigyelések megerősítik, hogy a csillagászok által valaha észlelt legnagyobb, mintegy 130 kilométer átmérőjű üstökös közeledik a Naprendszer belseje felé – közölte az amerikai űrkutatási hivatal, a NASA. A január 8-án készült felvételek szerint a C/2014 UN271 jelű, de a felfedezői után Bernardinelli-Bernstein néven is ismert üstökös magja ötvenszer nagyobb, mint egy átlagos

Olvass Tovább »