Meteorit robbant fel Horvátország felett

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Meteorit robbant fel Horvátország felett

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Meteorit robbant fel Horvátország felett

{2020.02.28} - Tudósok szerint, a meteorit ha nem robbant volna fel 30 kilométer magasan, valahova a fiumei öbölbe csapódott volna, ahol nem tudni milyen károkat okozott volna. A Horvátország és Szlovénia határában felrobbanó égitest, így is hagyott azonban nyomot maga után. A robbanás ereje olyan nagy volt, hogy sokan hallották, sőt még a horvátországi Zágrábban is bemérték a földrengés mérő műszerek. (origo.hu)

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A kis meteoritot senki nem vette elég komolyan egyes újságcikkek szerint. Többen úgy vélik, súlyosabb következménye is lehetett volna a dolognak. Arról azonban, hogy a meteoritot észrevették-e a kutatók, csak sejteni lehet.

A robbanás olyan közel történt a földfelszínhez, hogy úgy vélik, több  kisebb darabot is meg lehetne találni, ha meg lenne a pontos helyszín, ahol szétszóródott.

Több sem kellett természetesen a fanatikusoknak, máris a kis darabkák után kutakodnak. Több kisebb csoport is elindult megkeresni az űrből érkező rejtélyes meteor maradványait.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Öt ijesztő egyetemi legenda.

Hallottál már történeteket kísértetjárta egyetemekről vagy hátborzongató könyvtárakról, vagy alatta lévő börtönökről? Hiszel Bloody Mary vagy a Fej nélküli lovas legendájában? Mi van a furcsa