Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Secret Nothing s1e1 (1.rész)v

Tökéletesen ismerjük a Föld rajzát. Ismerünk minden égtájat és figyelünk minden ember miatt módosult domborzati viszonyt is. Tudunk mindent a nagy világból, mi, hol, hogyan, miért. A világ azonban semmit sem tud rólunk. Egy szervezet, minek létrejöttéről én Carl szinte semmit sem tudok.

4 öltönyös ember rabolt el, majd bekötött szemmel egy nagyon hosszú útra vittek.

Egy üres teremben találtam magam, ahol 2 szintén öltönyös ember egy hosszas semmit mondó beszélgetés után, egy orvosnak tűnő magas ember jelent meg a szobába, aki egy hirtelen mozdulattal valamilyen anyagot fecskendezett a nyakamba.

Azóta csaknem 20 év telt el. Kutatom a választ, keresem az igazságot. Nem létezik, hogy csak arra emlékezzek életemben, hogy  gyermekként, hajléktalan vagyok.  Több mint 20 éve dolgozom egy szervezetnek, miről szinte semmit nem tudok.

Egy  kis szigeten vagyunk talán több ezren is. Feladatunk világos! A sziget valahol Srí Lanka alatt helyezkedik el. Pici sziget ugyan, de alatta hatalmas laborok, alagutak. A mai napig számomra mindig új termek bukkannak fel.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Feladatomat tudom. Ez a hivatásom. Ezért vagyok itt. Ezeket mondogatja egy hang a fejembe és bizony 20 év alatt talán már nem is akarom, hogy ez változzon.

Egy halvány gondolat menet fut át a fejembe nap mint nap. Úgy gondolom, hogy mindent amit tudok a múltamról, minden emlékemet, ennek a szervezetnek az emberei ültették az agyamba. Sokszor úgy érzem, ezeket úgy kreálták számomra, hogy valamiféle biorobotként  űzzem ezt a valóban számomra is fontosnak tartott munkát.

Munkának nem nevezném, inkább valamiféle börtönnek. A sziget felszínére soha nem mentem. Nem is tudnék, hisz megakadályoznák. Minden napomon ugyan az a feladat.

Egy nagy számítógépnek tűnő gépbe írom be az általam megkapott dokumentumokat. Nem tudom miért teszem, de úgy érzem nagyon fontos feladat ez.  Minden nap rendes ennivalót kapok, ellátást, esetleg még hobby-t is, csak úgy mint sok másik sorstársam.

Miért is vágynék napfényre. Miért is vágynék vissza a való életbe, ahol minden napom küzdelem volt. Minden egyéb vágyamat teljesítik, legyen az testi vagy lelki, azok akikről semmit nem tudok!Egy a lényeg, maradj a föld alatt, végezd a munkád és nem lesz gondod. No igen, szép és jó, de az igazság és a tudás számomra meg kell , hogy legyen. 

Gondolataim közepette egy hangos duda szó, majd az egész kis magán termemet vörös fény borítja be. Jól tudom mi ez. Mennem kell, feladatom van. Jelzi, hogy új esetet kell rögzítenem. Ezúttal, egy lényről írnak, ami nem is kimondott humanoid. Teste teljes egészében szikla, és formája sincs igazán. Egy kődarab? Gondoltam.

Beviszem az adatokat és közben olvasom:

Származási hely: Finnország
Eredete: Ismeretlen
Anyag: Tömött homok
Tulajdonsága:  Érintésre öl!
Veszélyesség:  100 ból 46
Egyéb megjegyzés:  A tárgyat semmi féle anyagból készült kesztyűvel sem lehet megérinteni.
A tárgyat egy 3-szor 3 méteres kis cellába kell tenni , majd a rácsokat behegeszteni. Semmi féle ajtó nem lehet rajt!  A tárgyat a cella pontos mértani közepén kell elhelyezni.
Megnevezés: SN981 100/46

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Valahogy körülbelül 20 év alatt soha nem futott át az agyamon, hogy mit is csinálok. Vajon azt, hogy fontos amit teszek szintén belém ültették? Egyre izgatottabb leszek szinte a szívem a torkomban dobog.

Beírom a kapott adatokat, de nem gondolok rá , mit is teszek. Tennem kell. Ezt tudom.
Ám most valamit érzek, amit eddig soha. Furcsa érzés, de szinte elkezdett érdekelni ez az eset.

Szikla?Elzárás? Miért?  Mit csinálok és miért?

Nem sokkal később, még munkavégzésem közben, bevillan valami. Minap láttam egy embert, aki körülbelül velem egyidős lehet. Feltűnt, hisz percekig engem nézett, le sem vette róla a szemét.

Többször is láttam már ezt az embert, de eddig nem, vagy csak csekély mértékben kerestem a kapcsolatot sorstársaimmal.

Percek múlva még szintén az adatokat rögzítettem, mikor is egy hangot hallok. Egy ember a hátam mögé osonva halkan a fülembe suttogja, Carl gyere velem csendben és gyorsan. Ne kérdezz semmit csak gyere………