Meggyújtotta magát majd eltűnt a svéd férfi

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Meggyújtotta magát majd eltűnt a svéd férfi

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Meggyújtotta magát majd eltűnt a svéd férfi

Keresik azt a 30-as éveiben járó férfit aki nemrég felgyújtotta magát. Igen elsőre talán őrülten hangzik ám ez az eset történt meg 2020 Január 3.-án Svédországban. Malmö városában körülbelül 30-35 bejelentés érkezett a rendőrségre a rejtélyes alakról, aki egy kanna benzinnel lelocsolta magát a nyílt utcán, majd egy doboz gyufát elővéve meggyújtotta testét.

Szemtanuk beszámolója alapján az ember egész teste lángra kapott. Egy darabig ott állt égve majd futásnak eredt. Többen látták, hogy a férfi ruhája már leégett róla és a bőre is kezdett deformálódni.

Az ismeretlen személy egyszer csak elkezdett sétálni majd rohanni. Egy sikátor szerű kis utcába futott ahol aztán nem látták többé. A férfi a történés közben egyetlen hangot sem adott ki.  Többen utána rohantak az utcáról, ám nyom nélkül eltűnt.

Mivel térfigyelő kamera nem rögzítette az esetet így a nyomozók csak a szemtanúkra hagyatkozhattak. Minden ember aki látta az esetet, teljesen ugyan úgy és ugyan azt állította és írta le.

A rejtély az egészben, hogy a férfit nem találják. Alapos kutatásokat végeztek a hatóságok a környéken, de egész Malmöben is. Egyszerűen eltűnt.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Olyan volt , mintha emberünk nem is létezett volna. Ám az árulkodó benzin tócsa ahol az eset történt ott volt. A szemtanúk szerint az esetet kizárt, hogy emberünk túlélje, de a hatóságok ennek ellenére a kórházakat is átvizsgálták, de semmi. Egyik kórházba sem hoztak égési sérültet hasonló körülményekből kifolyólag .

Vajon ki lehetett a rejtélyes alak? Nem is létezett? Ha igen, hol van és miért tette ? Megannyi kérdés, zéró válasz!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i