Titkos helyiséget találtak az új lakók, ami nem is létezett?!

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Titkos helyiséget találtak az új lakók, ami nem is létezett?!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Titkos helyiséget találtak az új lakók, ami nem is létezett?!

2017 nyarán a család új házat vásárolt Írországba. Természetesen a ház tervrajzát is átnézették és úgy tűnt minden rendben van. Szép és pontos kialakítása volt egy egész lakás alatt lévő boros pincével. Már több hete a házban laktak, az édesapa , felesége és 4éves gyermekük.

Nem sokkal utána azonban kiderült, hogy a pincének van egy úgymond rejtett pici helyisége. A tervrajzon azonban ez nem szerepelt. Valószínű, az előttük lévő ott lakók alakították ki.

Nagy megdöbbenésre azonban a titkos helyiségbe gyermek koponyák voltak, szám szerint 12.
Természetesen azonnal értesítették a hatóságokat, akik az ügyet el is kezdték vizsgálni.

Elszállították a koponyákat , de ami ezután történt arra nincsenek szavak.Az eset után 3 héttel, a családfő Thomas nem bírt nyugodni és úgy döntött, meg érdeklődi hol is tart a nyomozás. Hihetetlen, de bárkihez is fordult, bármelyik hatósághoz , mind az állították, hogy nem tudnak róla, hogy ilyen eset történt volna. Mindenki tagadott mindent. Mintha a koponyák nem is lettek volna.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

(illusztrácio)

Megdöbbenésében a családapa a ház előző tulajához fordult. Kiderült, hogy a házban a tulaj a házat már rég albérletbe adta, 1 idős bácsinak. Ő élt ott egyedül, majd mikor meghalt, akkor lett eladó a ház. A tulajdonos a koponyák és a külön helyiség hallatán, csak nevetett és elküldte emberünket.

Nem derült fény tehát a 12 gyermeki koponyára, sőt szinte nem is léteztek.

Többek szerint a család csak ezzel a kitalált történettel szerette volna felhívni  a figyelmet magukra. Tehát csak hírnévre vágytak. Mások szerint viszont, olyan titkos emberek vitték el a koponyákat, akiknek a célja, hogy senki ne tudjon semmit valamilyen rejtélyes ügyből kifolyólag.

Ezért tettük ezt a sztorit a ,,Nem bizonyított” kategóriába.

A választ talán soha sem tudjuk meg.  

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének