Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A kanadai családot egy rejtélyes hangfelvétel tartja félelembe (Videóval)

Kanadában egy kis városban furcsa eseménysorozatok vették kezdetét a Roger családnál. A történet ott kezdődött, hogy a család vásárolt egy családi házat, amit mélyen áron alul meg is szereztek. Mivel az édesapa ügyvéd volt, így nem volt nehéz olyan kiskapukat találni, amin áthaladva olcsóbb lesz a vétel.

Feleségével és két gyermekével már körülbelül 1 hónapja itt éltek. A dolgok szépen mentek, igazi minta családról volt szó. Egy alkalommal a család kirándulni indult a közeli erdőségekbe.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Gyakran jártak, hisz szerették a természetet, a friss levegőt és a szabadságot. Hazaérkezve azonban teljesen ledöbbentek. A házban a bútorok fel voltak döntve, a szőnyegek össze voltak gyűrve.

Azonnal értesítették a hatóságokat. Megállapították, hogy betörés történt és a tettes az ablakot használva jött be majd azon távozott is.

A család ebbe nem törődött bele, hisz szentül meg voltak győződve arról, hogy az ablakok zárva voltak, mikor haza érkeztek. Ami a furcsa volt, hogy semmi nem hiányzott a lakásból.

Sajnos nem sokkal később hasonlóan megismétlődött az eset. Ekkor még javában folyt az előző eset nyomozása. Most még egyel bővült az ügy.

Dylen az édesapa ekkor határozta el, hogy kezébe veszi az ügyet és, hogy ez ne történjen meg még egyszer felszerel egy hangot is rögzítő kamerát.

Nem kellett sokat várni az eset harmadszor is megtörtént. Hazaérkezve a család tudta, hogy most akár mi is történt meg van a bizonyíték. A hatóságok egyből le is foglalták a felvételeket.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

(illusztráció)

A családapa hibájából, vagy valami ismeretlen okból, azonban a felvétel csak hangot rögzített.

Úgy tudjuk a felvételt többször törölte a legnagyobb videó megosztó portál, ám mindig valahogy felkerült.  

Sajnos sehol nem találtunk rá forrást, azóta mi van a családdal. Vannak feltevések miszerint elköltöztek, de van aki azt mondja, azóta az esemény nem ismétlődött meg…. Nem tudni.

Ami biztos a felvétel hátborzongató. A hang is egyébként elég misztikus és sok kérdést vet fel, de a videóból kiderül mi is történt miközben a hang hallható!

Íme a videó: