Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A kutya, akiről sok ember példát vehetne.

Hihetetlen képességekkel megáldott állatokról sokat olvashattunk már különböző helyeken. Külön cikkek szólnak például kutyák képességeiről. Ebben az esetben is egy kutyus van a központban.

Aclipse kutyus furcsa képessége mindenkit ledöbbent.

A történet ott kezdődött, hogy gazdája Jeff sokszor vitte le a város másik felén található parkba házi kedvencét. Már akkor fel tűnt, hogy az eb különös barátságokat kötött az ott játszadozó kutyusokkal.

Több évnyi kiruccanás után azonban elkövetkezett egy fontos pillanat. Jeff épp a cigarettáját gyújtotta otthonukban. Az akkor már izgatott kutya ezt látván, nem bírt várni. Tudta, hogy míg a cigaretta el nem fogy addig nem indulnak.

Úgy döntött nem várja meg. Gazdija tudta nélkül elindult a parkba. Mivel a ,,játszótér” nem a következő sarkon volt, így Aclipse tudta mit kell tennie.

Most figyeljetek:

Kifutott a buszmegállóba, ott megvárta a megfelelő buszt (tudni illik több busz jár több számmal megjelölve és tudta melyikre kell felszállni), a buszsofőrt kijátszva felosont a buszra, egyik székre leült, majd a megfelelő megállónál lesétált. Onnan már nem volt messze kedvenc parkja.
A közlekedés szabályait betartva (piros lámpa-zöld lámpa, zebra) odaért a kívánt és kedvenc helyére.

Gazdáját rögtön értesítette egy szintén akkor a parkban tartózkodó nő, akinek a kutyusával Aclipse a legjobb barátságot ápolta. Jeff ekkorra már idegesen kereste barátját.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Napjainkban ott tartunk, hogy Aclipse egyedül utazik, amit a helybéliek már nem is néznek olyan csodálkozva mint azelőtt.

Annyi a különbség, hogy a kutyus nyakörvére rá van erősítve a jegy ára, amit a buszsofőr mindig készségesen elvesz tőle.  

Oda és vissza megteszi az utat úgy hogy gondosan odafigyel másokra és magára.

Több buszsofőr is elmondta, sok ember példát vehetne róla.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan