Megjósolta a jövőt a Simpson család? – Ismét egy egyezés! (3 szemű hal)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megjósolta a jövőt a Simpson család? – Ismét egy egyezés! (3 szemű hal)

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megjósolta a jövőt a Simpson család? – Ismét egy egyezés! (3 szemű hal)

A Simpson család rajzfilmsorozat mára már egy szintén nagy rejtélyt állított maga köré. Több rész is láthatunk az egyébként elég sok részből álló sorozatból, ami enyhén fogalma is furcsa. Sokak szerint a szerkesztők már előre tudták mi fog történni és így próbáltak üzenni a világnak.

Valljuk be tényleg sok megmagyarázatlan véletlenek vannak a részekbe, mik évekkel később tényleg megtörténtek.  Véletlenek? Vagy valami egész más?

Nézzük például ezt a részt és ennek is egy jelenetét.

2. évad 4. része mikor Bart kifog egy elég furcsa és bizarr halat. A hal különlegessége, hogy 3 szeme van. Bart ugyan is a közeli erőmű melletti folyóban horgászott, amibe  az erőműből jelentős víz folyt.

10 évvel később Argentínában egy szinte teljesen ugyan olyan halat fogtak ki. Sok minden stimmelt.

Itt is egy erőmű volt a felelős a 3 szemű halért a víz miatt. Információk szerint a részben még sok kisebb hasonlóság is volt, ami a kifogás után történt! Lehet véletlen vagy tényleg tudtak valamit, valakik?

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Amikor Wedell meglátta a kazettán lévő számok listáját, gyanakodni kezdett, hogy ő lehetett a tulajdonos. Wedell egy kis keresgéléssel megtalálta azt az 1993-ban kapott CD-t, amelyről lemásolta a számokat a kazettára, hogy utazás közben is hallgathassa őket.  Az eredeti CD ugyan tartalmazott még három számot, de Wedellnek felderengett, hogy azokat már nem szerette annyira, ezért nem is kerültek rá a másolatra.

Így pedig már egészen biztos, hogy tényleg a saját, 20 évvel korábban elhagyott kazettáját találta meg.

Forrás: CNN.com   és   borsod24.com

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i