Megölte áldozatát aki nem is létezett

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megölte áldozatát aki nem is létezett

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megölte áldozatát aki nem is létezett

Egy nagyon különös esetre bukkantunk nemrégiben. Van egy szervezet Ukrajnában, ami a régi lezáratlan ügyeket elővéve, próbál a mai módszerekkel kideríteni dolgokat adott esetekről.

Így bukkant felszínre a következő ügy is.
15 évvel ezelőtt egy férfi meggyilkolt Kijevben egy idős asszonyt vagyonszerzés reményében.
Az Ukrán hatóságoknak nem kellett sok idő, hogy elkapják emberünket Ihor Lyser-t

A gyilkosságot teljes mértékben beismerte egy másik gyilkossággal karöltve. Mindenki megdöbbenésére, hisz nem volt nyomozás eltűnt személy  és egyéb gyilkosság után sem.

Állítása szerint egy kislányt gyilkolt meg, akit aztán elásott a közeli mezőn. A férfi pontosan leirta a kislányt és a pontos helyszínt is. A hatóságok a mezőn egy frissen ásott területet találtak, ám mikor kiásták nem találtak semmit.

Ugyanakkor nem találták a leírt kislányt sem. Ihor elmondta a kislány különös ismertetőjeleit, miszerint nem volt meg a jobb oldali füle, orrán pedig egy nagyobb anyajegy volt.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Ám a kitartó keresés sem hozott  eredményt. Az ügyet felvették, ám a gyilkosságot nem tudta magára vállalni az elkövető. Ihor a börtönben bekerülése után pár hónappal öngyilkos lett. Rab társa elmondása szerint nem tudott együtt élni a tudattal, hogy nem hisznek neki.

Mindez 15 éve történt!

Az aktát áttanulmányozva a nyomozók megdöbbentek.
Mindenki tudta, hogy 5 éve egy Kijevben dolgozó rendőr lányát lelőttek, majd a támadó magával is végzett. Ez az ügy tragikus de nem lezáratlan, hisz minden adott volt.

Vagy mégsem?

Most jön a megmagyarázhatatlan dolog. A kislány 10 éves volt mikor lelőtték. Egy gyermekkori autóbalesetben elvesztette jobb fülét. Az orrán egy anyajegy volt.
A kislányt egy bizonyos Dmitro  Lyser ölte meg, aki nem más volt mint Ihor testvére.

Ezek az esetek, történések, amire soha nem fogunk választ kapni hogy is történtek.
Vannak rá elemzések találgatások, de semmi konkrétum.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének