Mesefilm, ami megjósolta a jövőt.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Mesefilm, ami megjósolta a jövőt.

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Mesefilm, ami megjósolta a jövőt.

Bizonyára sok kedves olvasónk ismeri a Johnny Bravo című mesefilmet. Hősünk egy izmos, magára sokat adó figura, aki csajozási szokásairól híres, ám az esetek többségében mindig kudarcot vall.

Picit most az összeesküvés elméletek kedvelőinek kedveskedünk. Ugyan is egy része, amit 2001 április 27.-én adtak le és sugároztak elég nagy port kavart. Ám nem rögtön!

2001 szeptember 11.-e után azonban egyre több helyen és sokszor kezdte fel ütni a fejét Johnny Bravo rejtélye.  Sajnos mindannyian ismerjük az utóbbi dátumot.
Ekkor volt a World Trade Center elleni terrortámadás.

A híres mesebeli jelenet azonban, az eseményeket megelőzve valami nagyon furcsa és bizarr dolgot mutatott nekünk. A rész jelenetében ugyanis egy utcán zajló jelenetet láthatunk, melynek a hátterében a falon egy plakát látható.

Egy torony látható rajta , ahogy épp lángok borítják. Kísértetiesen hasonlít a híres World Trade Center-re. A képet még rejtélyesebbé teszi a felirat ami szerepel rajt. ( Hamarosan)

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Mondani sem kell, hogy ez valóban elég nagy egybeesés.

Érthető tehát, hogy az összeesküvés elmélet szerelmesei le is csaptak az esetre.
Mintha Johhny Bravo megjósolta volna , mi fog történni. A sorozat szerkesztői természetesen tagadták a vádakat és puszta véletlennek mondták.

A különös az, hogy a mai napig is növekszik az emberek ,,tábora”, akik szentül hiszik, hogy itt valakik valamit már jó előre tudtak!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Öt ijesztő egyetemi legenda.

Hallottál már történeteket kísértetjárta egyetemekről vagy hátborzongató könyvtárakról, vagy alatta lévő börtönökről? Hiszel Bloody Mary vagy a Fej nélküli lovas legendájában? Mi van a furcsa