Nincs magyarázat az eltűnt hajóra

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Nincs magyarázat az eltűnt hajóra

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Nincs magyarázat az eltűnt hajóra

A Mary Celeste 1872. november 4-én indult útjára, hogy alkoholt szállítson Amerikából Olaszországba. Benjamin Spooner Briggs feleségével, lányával, valamint a hajó nyolc fős legénységével utazott.

 A kapitány 21 napon keresztül naplót vezetett, bejegyzései egyre rövidültek, de nem árulkodtak semmi furcsaságról. December elején egy arra járó vitorlás hajó bukkant rá a céltalanul sodródó, üres hajóra.

A tárgyakon látszott, hogy használták őket:

félig terítve volt az asztal a reggelihez, a kapitány harmóniumán pedig egy kinyitott kotta hevert. Sosem derült ki, mi történt a hajón utazó emberekkel.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Egyesek szerint kalóz támadás áldozata lett, ám sok tényező ezt megcáfolja. Miért nem vittek el semmit? Sőt a kalózokra jellemző fosztogatás során, az a tény, hogy az ételhez és italhoz sem nyúltak szinte képtelenség.

Mások szerint jól megrendezett gyilkosság volt, ám ezt senki nem tudta a mai napig bebizonyítani. Ki kell, hogy mondjuk…ez örök rejtély marad!

(femina)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,