A Harvardi idegsebész

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A Harvardi idegsebész

Mi van a halál után? Az élet legnagyobb kérdése, amire senki sem tudja a választ. Vallás ide politika oda, ez egy olyan kérdés, amire úgy gondoljuk, soha senki nem fog pontos választ adni.

Vannak azonban úgymond tapogatózások! Dr. Eben Alexander aki a Harvard egyetemet elvégezte és már idegsebészként tevékenykedő emberünk története erről a kérdésről például elég érdekes!

Sok beszámoló van, az ún. ,,túlvilágról”, azoktól az emberektől , akik a klinikai halál állapotában voltak már! Úgy gondoljuk ezt nem is kell részletezni.
Alexandernek is hasonló élménye, volt ám kicsit talán mégis más.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Harvardi idegsebész

Először is szeretnénk leszögezni, hogy emberünk nem hitt a túlvilági életben, a lélekvándorlásban, de még a vallásokat is messziről kerülte!

Úgy gondolta, hogy a pálya amit választott megtanította őt, kollégáit, barátait arra ,hogy mindent meg lehet magyarázni a tudománnyal és a racionalitás az egyetlen elfogatható tényező!

Ám Alexander életében, volt egy törés.
Egyik évben azonban súlyos agyhártyagyulladást kapott, ami 7 napos kómába döntötte idegsebészünket!

,,Mennyország létezik”. Ez lett könyvének címe, amit azután kezdett el írni, hogy 7 nap után ismét kinyitotta szemeit! (Magyarországon is kapható)

Szentül kezdte hinni és fogadta, hogy a földi élet csak egy próbatétel, ahol magunkat fejleszthetünk, jó cselekedettel, önzetlenséggel, szeretettel, ám rombolhatjuk is mindenféle gonoszsággal.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Harvardi idegsebész

Pár gondolata:

-,,A földi élet teljesen álomszerű, mindahhoz, ami ott vár majd ránk”

-,,A szeretet az alapja mindennek”

-,,Minden ott feltett kérdés telepatikus volt. Nem volt szükség szavakra, jelbeszédekre”

-,,Odaát nem találkoztam gonoszsággal, csak a mindent elárasztó szeretettel”

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket