Az igazi Rejtélyes sziget

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Az igazi Rejtélyes sziget

Az Oak Island a Mahone-öbölben található, Kanada délkeleti részén. Talán a Föld egyik legnagyobb megoldatlan rejtélye rejlik itt.

Pénznyelőként ismerik a területet, amely rengeteg embert vonz, hogy megoldják a rejtélyt. Sokan mondják, hogy eltemetett kincs rejlik itt, mások szerint a Szent Grál fekszik a mélységben. Ám, eddig bárki próbálta megkeresni a kincset az sokszor az életét kockáztatta, hiszen az ásás során beindulnak a természeti folyamatok, és senkinek sem engedik, hogy feltárja a titkot.

A veszélyek ellenére még mindig sokan mennek a területre, hogy ássanak. Daniel McGinnis 1795-ben fedezett fel egy kör alakú mélyedést a szigeten, ám ekkor még fogalma sem volt, hogy a világ egyik legnagyobb rejtélyére bukkant.

Barátai segítségét kérte ahhoz, hogy közösen ássanak. A férfiak úgy gondolták, hogy kincsre bukkanhatnak, hiszen rengeteg kalóz fordult elő a területen. Ahogy mélyebbre haladtak, teljesen meg voltak győződve arról, hogy emberek alkotta dolgokat látnak. Hatalmas farönköket találtak a föld mélyén.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Rejtélyes sziget

Az évek során több szervezett ásás is indult a területen. Azonban minden hiába történt, hiszen az áradás a következő napra minden munkát elmosott, így lehetetlen volt a mélyére jutni.

1849-ben jutottak legközelebb a kincshez, állítólag aranyat is láttak az ások, azonban hiába, hiszen az árok újra betemetődött.

Számos próbálkozás és hat haláleset után a kérdés továbbra is megmagyarázhatatlan. Még maga Roosevelt is megpróbálta feltárni a kincseket. A mai napig lehet próbálkozni a vállalkozó kedvű egyéneknek.

(bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket