Félelmetes városi legendák 1

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Félelmetes városi legendák 1

Egyik Halloween éjszaka egy egyedülálló apuka, Norris Bernard nem tudott hazatérni otthonába egy üzleti útról időben, így nem tudta elvinni fiait cukorkát gyűjteni. 

Nem akarta, hogy fiai kimaradjanak a mókából, ezért megkért egy tinit, a szomszéd fiút, Toddot, hogy vigye el a fiúkat, majd vigyázzon rájuk éjszaka. Todd az ajtóban várta a fiúkat, amikor hazaértek az iskolából. A gyerekek azonnal felkapták a jelmezeiket.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Városi legendák

Az idősebb, Chad kalóznak öltözött, öccse, Michael Buzz Lightyear volt abban az évben.
– Mehetünk? – kérdezte a bébiszitter.

Az ablakon keresztül már láthattuk Toddot és egy csapat gyereket, akik jelmezeikben látogatták meg a szomszédokat. Todd bezárta az ajtót maguk mögött, és a fiúk belevetették magukat a cukorkagyűjtésbe.

Két óra sétálás múlva a testvérek rengeteg csokit gyűjtöttek. Már sötét volt kint, Todd még pár házat engedélyezett nekik, majd azt mondta, hogy mindenképpen menjenek haza.

Amikor hazaértek, Todd észrevette, hogy a ház előtt álló lámpa kiégett. A fiúk otthona teljes sötétségben úszott, amikor besétáltak az első ajtóhoz.

– Megesküdnék rá, hogy a nappali lámpáját égve hagytam, amikor elmentünk – mondta Todd. A fiúk nem igazán foglalkoztak velük, a csokijaikat nézegették.

A fiú belépett a házba, a fiúk azonnal az emeletre rohantak. Todd felkapcsolta a villanyt, és egy pillanatra hallgatózni kezdett. Nem volt semmilyen furcsa zaj. Egy modern festmény lógott a falról és egy bohóc szobra állt a nappali sarkában. A telefon csöngeni kezdett, így azonnal felkapta.

– Jó estét, Mr. Bernard.

– Hogy ment az este?

– Nagyszerűen. A fiúk most mentek fel az emeletre, nemsokára ágyba teszem őket.

– Köszönöm, Todd. Szerencsére sikerült elkapnom egy repülőt, így pár óra és otthon leszek. Nézz TV-t nyugodtan addig, és keress valamit a konyhában.

– Jól hangzik, Mr. Bernard. – Todd újra a bohócszoborra nézett. 

– Nézhetném odafent a televíziót? Nem sértésnek szánom, de a sarokban álló bohóc nagyon ijesztő.

– Azonnal menj fel az emeletre és hozd le a fiúkat!

Mr. Bernard letette a telefont és azonnal hívta a rendőrséget. Todd felrohant az emeletre, és bezárta magukat Chad szobájába.
Pár perccel később megérkezett a rendőrség.

– A fiúk jól vannak?

Todd lefehéredett a félelemtől. Nem értette, mi történt.

– Elkaptuk a behatolót. A bohócot őrizetbe vettük, most már biztonságban vagytok.

Michael a bátyjához fordult.

– Látod, hogy mondtam?

Michael hosszú éjszakákon keresztül panaszkodott bátyjának és apjának, hogy egy bohóc rejtőzik a szekrényben, és éjjelente figyeli őket, miközben alszanak.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Városi legendák

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének