Koalamentő Ausztráliából.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Koalamentő Ausztráliából

Egy valós életbeli igazi szuperhőst avathatunk. Nyilván mindenki értesült már a 2019 és 2020-as ausztráliai nagy tűzről.

Hisz emlékezzünk csak:
 Minden Ausztráliában lévő lakos a poklok poklát éli át. Minden embert és élőlényt rettegésben tart a megfékezhetetlen tűz, amely csak pusztulást hagy maga után nem kímélve semmit és senkit.

A természet ismét megmutatta mekkora úr.  Sok ember életét nem sajnálva próbálja védeni otthonát, szeretteit környezetét. Lassan nincs hely hova bújni a kíméletlen ördög elől.

Nyilván itt nagyon sok szuperhőst avathatnánk ezen eset kapcsán. A hősies, életét kockáztató tűzoltótól, az utolsó erejéig küzdő családapáig.

Ám Patrick Boyle tette szinte hihetetlen.

9 koalát mentett ki egyhuzamban az egyre csak terjedő lángok közül. A 22 éves férfi a tűz közepén látta meg első kisállatát, ahogy a lángok körbeveszik. Életét kockáztatva ugrott a kis jószágért.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Ahogy épségben autójához vitte rögtön meglátott egy másik koalamacit ahogy a lángok épp beborították. Így ment ez 9 állaton keresztül egyhuzamban, ahol is hősünk a mentés közben tenyerén és hátán égési sérüléseket is szerzett.

Szerencsére mindegyik jószág túlélte a mentőakciót. Gondoljunk csak bele…Hányan tették volna ugyan  ezt?

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i