Maga a gonosz is megjelent az ausztráliai lángokban.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Maga a gonosz is megjelent az ausztráliai lángokban.

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Maga a gonosz is megjelent az ausztráliai lángokban.

Hihetetlen és bizarr eseteket jelentettek több helyről is az ausztráliai tűzesetek kapcsán. Sokan láttak, a lángok közt kirajzolódó démoni alakokat, hallottak félelmetes mély nevető hangokat a hatalmas lángoszlopokból kiszűrődve. Sokan úgy vélik, hogy ami most ott zajlik, maga a gonosz műve.

Sajnos elképzelni sem lehet, minn mennek most át családok, akiknek a lángok mindenüket felemésztettek. Gazdák, kik az életük árán is próbálják védeni egy élet munkáját.  

Most 2020 elején még bele gondolni sem tudunk milyen hatalmas károk keletkeznek most a természetben és a bolygón egyaránt. Vajon milyen következménye lesz ennek?!

Ami biztos, ilyet még emberiség nem látott.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Olyan dolog zajlik most le, melyre még nem volt példa.  Az emberek rettegnek.

Talán nem lenne meglepő, hogy a teljes kimerültség szélén lévő, otthonát foggal körömmel védő emberek, látnak és éreznek most furcsa dolgokat. Ám valóban csak ennek köszönhető? Vagy valami hatalmas erő garázdálkodik csupa megmagyarázhatatlan jelenséggel?!

Egyre többen az ott élők közül, tapasztalják ezeket az eseményeket, jelenségeket.

A következő, dokumentált esetről  például többen is  beszámoltak egyaránt.
Calvert  otthonát, családi házát, elszántan locsolta vízzel, mert a lángok mint futótűz egyre csak közeledtek.

Beszámolója szerint nem sokkal később észrevette, hogy a tűz hirtelen megállt, majd a lángok mint megbőszült fenevad az egekbe nyújtóztak. Ekkor készítette azt a bizonyos képet, amin egy arc vehető ki a lángok közt. Mintha maga az ördög munkálkodna.

Ime a kép:

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i