A férfi aki magára gyújtott egy fát maga alatt

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A férfi aki magára gyújtott egy fát maga alatt

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A férfi aki magára gyújtott egy fát maga alatt

Ghislain Ojeda Toulouse-i lakos (Franciaország), egy pálmafát szeretett volna kivágni. Kertészként dolgozott, így nem okozott neki gondot a munka. Jól tudta mi a folyamat. Először a fa tetején lévő kisebb, majd nagyobb ágakat kell levágni. Így is tett, ekkor történt meg az a szerencsétlenség ami, nem mindennapi.

Az esetre az esély, csak nem 0% volt.

A forró láncfűrész begyújtotta a pálmafát. Mivel a fa már nagyon száraz volt, így a lángok gyorsan terjedtek, szinte másodpercek alatt, a fa tetejétől az aljáig értek.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Hősünknek kisebb égési sérülésekkel sikerült leugrani a  fáról, ami akkora már teljesen lángokban állt. Mikor földre ért a fa a tűztől elkezdett a férfi fele dőlni. Gondoljuk csak el az érzést, hogy egy több mázsás lángoló fa felénk dől tehetetlenül.

Szerencsére azonban épp ki tudott gurulni a fa útjából és végül csak a jobb karja sérült meg.

A ,,gyorsan elintézem” dologból, majdnem egy nagy baleset lett, ami másodpercek alatt lezajlódhatott volna.  

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i