A Párizs szindróma

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A Párizs szindróma

Ha nem hallottál még az Úgynevezett Párizs szindrómáról, akkor neked ez a cikk nagyon furcsa , érdekes és egyben hihetetlen lesz. Az emberiség rengeteg különféle szindrómát regisztrált már, melyek kimutathatók és tudományosan alátámaszthatók.

Ám vannak olyanok is amiket nagyon kevesen tudnak és még kevesebben élnek át.
Cikkünkben a Párizs szindrómát mutatjuk meg nektek.

A nevéből is sejteni lehet, hogy a Párizs szindrómának, Franciaországhoz, azon belül is Párizshoz van köze.  Ám ez még így elég tág fogalom. Párizson belül is az Eiffel-torony miatt kerülnek egyes emberek ebbe a ,,betegségbe”.

Az oka a mai napra már teljessé vált. Tudósok és orvosok rájöttek az évek során, hogy az embereknek van egy kép a fejükben Párizsról. A média által levetített Párizs például, szép, romantikus, meghitt és kellemes hely. Nem meglepő tehát, hogy a turisták, az odautazásuk során nagyon izgatottak és alig várják már , hogy megérkezzenek erre a csodálatos helyre.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Ám miután Párizsba érnek és eltöltenek pár órát, ez a kép már teljesen megváltozik. Szemetes utcák, nyirkos levegő, nyüzsgő embertömegek és a többiről még nem is beszélve.

Ez a kettős hatás, olyan nyomást gyakorol az emberi szervezetre, hogy sok esetben , akik ebbe a szindrómába esnek, szédülést, hányingert, rossz hangulatot tapasztalnak.

Gondolhatjátok most, hogy ó hát de ilyen ember csak egy-kettő van nagy ritkán. Nos csak , hogy el tudjátok képzelni, külön kis kórházakat és klinikákat hoztak létre ezen emberek kezelésére! Gyakoribb esetek mint gondolnánk.

Megfigyelték továbbá, hogy a turista minél messzebbi helyről érkezik Párizsba, annál nagyobb eséllyel szenved ebbe a szindrómába.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i