Argentínai csodató – Lago Musters

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Argentínai csodató – Lago Musters

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Argentínai csodató – LAgo Musters

Argentína déli részén található egy úgynevezett iker tó. Ez lényegében 2 tó egymás melletti elhelyezkedése. A nyugatabbi tó LAgo Musters környéke egyre nagyobb turistalátogató helynek bizonyult. Az elmúlt 10 évben ugyan is a tó környékét, az emberek egy úgynevezett csodatévő helynek titulálják.

Egyre több Argentin lap hozza le, hogy a tó körül, aki tesz egy kellemes sétát, teljesen megváltozik a közérzete.

Természetesen ez elég táv fogalom, de számoltak már be, asztma eltűnéséről, reuma gyógyulásáról, sőt egyes esetekben daganatos betegségek megszűnéséről is.

Több tudós is mai napig vizsgálja, milyen folyamatok is zajlanak le a területen. Egyes emberek szerint ez egy helyi mondának köszönhető és a placebó hatására egyre több és több ember érzi a gyógyulást és egészséget a tó körül.

Mások, természet feletti dolgokról beszélnek.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A kutatók több kihalásra ítélt növény fajt is talált a tó környezetében melyek úgyszólván ,,köszönik szépen jól vannak”.  Napjainkig is számos kutatócsoportok vizsgálják a helyszínt .

A túrizmos az elmúlt 10 évben ennek köszönhetően a háromszorosára ugrott.
Egyéb , a helyszínen történt beszámolás:

Szénanátha elmúlása, migrén megszűnése, különféle bőrbetegségek enyhülése,  és még sorolhatnánk.

Bármi is legyen ezen dolgok magyarázata, a mai napig még nem sikerült rájönni, egyszerű képzelgésről lehet szó, vagy épp valami hihetetlen folyamat játszódik le a térségben!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i