Egy tréfa, két élet. Russel, a 6 éves kisfiú tréfái

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Egy tréfa, két élet. Russel, a 6 éves kisfiú tréfái

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Egy tréfa, két élet. Russel, a 6 éves kisfiú tréfái

Russel egy Chicago –i kisfiú, 6. életévét betöltötte már , mikor is úgy gondolta meg vicceli édesanyját és édesapját.  A fiú egyébként eleven gyermeknek számított, ám mégis példás magatartása volt.

Eltervezte, hogy fogja megviccelni szüleit, majd egy kezdetleges magnó kazettára felvette gondolatait.

Tudta, hogy édesanyja jön , meg előbb a munkából a délutáni órákban. Rögtön őt követi édesapja , kis idővel utána.

Itt jegyeznénk meg még egyszer, hogy a kisfiú 6 éves! Június 14.-én izgatottan várta édesanyját, hogy hazaérjen. A nő meg is érkezett, ám ahogy a bejárati ajtó kilincsét megfogta, hirtelen áram ütés rázta meg. Russel ugyan is , áramot vezetett bele. Pontos leírás nincs róla, hogy is tette ezt, ám ami a lényeg, hogy a nő egyszerre meghalt. Körülbelül fél órával később következett édesapja.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Ő a szomszéd városban dolgozott így autóval járt be dolgozni. Leparkolt a ház elé és a garázs felé ment. a garázs ajtót kinyitva rögtön életét vesztette.

Russel ugyan is 40-45 darab téglát erősített a garázs mennyezetére  egy deszkán, ami a kapu kilincséhez egy zsinórral volt rögzítve. Az ajtót kinyitva a zsinór lehúzta a tégladarabokat. a Férfi azonnal szörnyet halt.

Nincs információ, mi lett Russel-al vagy hogy viselte a történéseket, ám a mi a biztos, csak ártatlan tréfának  akarta ezeket, a halálos trükköket.

(A történet 2012-ben esett meg)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Manószerű emberfaj maradványaira bukkantak

Ér­de­kes hír röp­pent fel nem­ré­gi­ben az in­ter­ne­ten, né­hány Ír­or­szág­ban ta­lált, igen kicsi, hum­anoid csont­váz kap­csán. Sokan egy eddig is­me­ret­len, fél méter magas em­ber­faj­ról be­szél­nek, ami

Nem bizonyított
Kovács Roland

Gonosz lélek szállta meg a szingapúri szobalányt?

Amikor Szingapúrban élő jómódú Nurul Baker és felesége visszanézték a házában elhelyezett biztonsági kamera előző napi felvételeit, döbbenten vették észre, hogy a szobalányuk meglehetősen furcsán viselkedett,