Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa betegség – Tényleg monokli?

Mindannyian voltunk gyerekek. Mindegyikőnknek voltak olyan időszakai iskola éveink során melyeket inkább otthon, lustálkodással töltött volna.  Vagy akár az adott napon egy nehéz dolgozat , melyre nem tudtunk rendesen felkészülni, arra késztetett minket, hogy jobb lenne otthon maradni.

A lázmérő villanykörte közelében tartása, vagy fordítva megrázása gyakori trükkök voltak gyermekkorunkban. Ám mindig van olyan ember a nagy világban , aki az úgynevezett iskolaundort kicsit , hogy úgy mondjuk túltolja.

Hallottunk már számos esetet , ami az orvosokat is kiakasztotta, mit meg nem tesznek emberek, hogy ne kelljen elvégezni, egy bizonyos feladatot.

Münchausen-szindrómáról  jelen történetben szó sincs, mi több inkább lustaságról.

Egy tizenéves kislány , név szerint Anne komoly fejtörést okozott Los Angeles egyik bőrgyógyászatán.
A kislány lila foltokkal szeme alatt érkezett a kórházba. Erős fájdalomra panaszkodott szeme alatt.
A bőrgyógyász és pár orvos titokban értesítette a rendőrséget még a vizsgálat előtt ugyanis egyből arra gyanakodtak, hogy a szülők bántalmazzák Anne-t.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Következett a vizsgálat, mikor is a bőrgyógyász megdöbbent. Közelebbről nézve, egyből tudta miről van szó. Fogott egy alkohollal átitatott vattát és elkezdte dörzsölni a kislány szemét.
Csodák csodájára a lila folt fakulni kezdett.

Egyértelművé vált tehát az eset, amit Anne be is ismert. Fogta édesanyja smink készletét és szinte profi módon, egy szép monoklit festett magának. Az édesanyja a vizsgálat során szintén ledöbbent.

Ám ami Anne számára legfontosabb volt, aznap nem kellett iskolába mennie!