Furcsa betegség – Tényleg monokli?

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa betegség – Tényleg monokli?

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa betegség – Tényleg monokli?

Mindannyian voltunk gyerekek. Mindegyikőnknek voltak olyan időszakai iskola éveink során melyeket inkább otthon, lustálkodással töltött volna.  Vagy akár az adott napon egy nehéz dolgozat , melyre nem tudtunk rendesen felkészülni, arra késztetett minket, hogy jobb lenne otthon maradni.

A lázmérő villanykörte közelében tartása, vagy fordítva megrázása gyakori trükkök voltak gyermekkorunkban. Ám mindig van olyan ember a nagy világban , aki az úgynevezett iskolaundort kicsit , hogy úgy mondjuk túltolja.

Hallottunk már számos esetet , ami az orvosokat is kiakasztotta, mit meg nem tesznek emberek, hogy ne kelljen elvégezni, egy bizonyos feladatot.

Münchausen-szindrómáról  jelen történetben szó sincs, mi több inkább lustaságról.

Egy tizenéves kislány , név szerint Anne komoly fejtörést okozott Los Angeles egyik bőrgyógyászatán.
A kislány lila foltokkal szeme alatt érkezett a kórházba. Erős fájdalomra panaszkodott szeme alatt.
A bőrgyógyász és pár orvos titokban értesítette a rendőrséget még a vizsgálat előtt ugyanis egyből arra gyanakodtak, hogy a szülők bántalmazzák Anne-t.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Következett a vizsgálat, mikor is a bőrgyógyász megdöbbent. Közelebbről nézve, egyből tudta miről van szó. Fogott egy alkohollal átitatott vattát és elkezdte dörzsölni a kislány szemét.
Csodák csodájára a lila folt fakulni kezdett.

Egyértelművé vált tehát az eset, amit Anne be is ismert. Fogta édesanyja smink készletét és szinte profi módon, egy szép monoklit festett magának. Az édesanyja a vizsgálat során szintén ledöbbent.

Ám ami Anne számára legfontosabb volt, aznap nem kellett iskolába mennie!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Öt ijesztő egyetemi legenda.

Hallottál már történeteket kísértetjárta egyetemekről vagy hátborzongató könyvtárakról, vagy alatta lévő börtönökről? Hiszel Bloody Mary vagy a Fej nélküli lovas legendájában? Mi van a furcsa