A gyötrődő ember festménye

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A gyötrődő ember festménye

Sean Robinson nem sejtette, miféle festmény pihen nagyanyja padlásán, egészen addig, amíg 25 évvel ezelőtt meg nem örökölte. Az alkotás körül keringő legenda szerint a mű gonosz, mivel a festő, aki festette, a saját vérét keverte a festménybe, majd a festmény elkészülte után öngyilkos lett.

A nagymama azt állította, félt a festménytől, mert az állandóan sírt, és amíg fel nem zárta a padlásra, egy sötét alak sétált a lakásban. Robinson családja hasonló jelenségeket élt át, miután a festmény lekerült a házukba. A gyereke leesett a lépcsőről, a felesége úgy érezte, valaki simogatja a haját, és a titokzatos, sötét embert is látták a folyosókon cirkálni.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A családfő úgy döntött, kamerán rögzíti az eseményeket, így a Youtube csatornáján magunk is megnézhetjük, mi minden zajlott le az alkotás körül egy nap leforgása alatt. Becsapódó ajtóknak, megmagyarázhatatlan mozgásoknak és fehér füstnek lehetnek szemtanúi a nézők. Robinson ezután a pincébe zárta a képet, ám hallani sem akar arról, hogy valaha is eladja azt.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i