Árnyékemberek

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Árnyékemberek

Az árnyékemberek lehetnek igen sokfélék, vannak negatív árnyak, vörös szemű árnyak, a kalapos ember és még sok más. A beszámolók alapján általában teljesen ártalmatlanok. Néha csak betérnek bizonyos emberek otthonába, hiszen keresnek valamit vagy valakit. Senki sem teremtett velük kapcsolatot, azonban kellemetlen élményt és félelmet keltenek.

A vörös szemű és a negatív árnyékembereknél tett beszámolók során sokan elmondták, hogy úgy érezték, mintha az entitás a félelmükből táplálkozna. Az árnyékemberek lehetnek démoni entitások, szellemek, dimenziók közötti utazók vagy más sötét jelenségek, amelyeket nem ismerünk.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Árnyyékemberek

A legtöbb árnyékemberes látogatás egyszerű jelenségekkel magyarázható. Sokan tapasztalnak árnyékokat a szoba falán, esetleg az ágyuk felett, ami figyeli őket. Sokszor jár velük megmagyarázhatatlan félelem, esetleg mellkasi szorító érzés is. Egyszer csak a fojtogató érzés megszűnik, és az árnyék felszívódik. 

Ezt a jelenséget alvási bénulásnak nevezik, és nincs benne semmi természetfeletti. Sok pszichológus úgy gondolja, hogy a legtöbb árnyékember jelenség az álmok mellékterméke. Teljesen egészséges embereknél is előfordulhatnak ilyen hallucinációk.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Árnyyékemberek

Vallási szempontból nézve sokan démoni jelenségnek tartják az árnyékembereket, akik veszélyesek is lehetnek. Úgy gondolják, hogy emberi lelkek próbálnak manifesztálódni ezekben a lényekben. Aki ilyen jelenséget tapasztal, annak nem árt óvatosnak lenni.

Azonban mostanra sem lehet tudni, hogy szellemekről, utazókról, démonokról esetleg a fantáziánk szüleményeiről beszélhetünk-e?

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Árnyyékemberek

(Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i