Rockfordi család esete

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rockfordi család esete

Minden ember rémálma lehet, hogy szeretett otthonát – melyben a nyugalom és a biztonság övezi – el kell hagynia néhány bizarr, megmagyarázhatatlan dolog miatt.  Ez esett meg azonban nem is olyan rég egy fiatal párral ( Thomas és Nicole), akik a közös életükbe vágtak bele azzal, hogy vásároltak egy régi, nyugalmat sugalló családi házat. 

Nem is sejtették még ekkor, hogy mekkora fába vágták fejszéjüket és milyen elképzelhetetlen jelenségekkel fogják szembe találni magukat.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Rockfordi család

A családi ház a hatalmas hozzá tartozó pincével az Illinois állambeli Rockfordban terült el, egy roppant nyugodt külvárosi kerületben. A szomszédok jól ismerték egymást és a családok gyermekei gyakran játszottak késő estékig az utcákon.

Ezért is volt csábító a fiatal pár számára az eladóvá vált ház, melyhez jutányos áron jutottak hozzá. Kezdetben boldogan teltek napjaik, de egyre inkább kezdtek rájönni a sötét titokra, ami az otthonukat beárnyékolta.

Kezdetben még nevetségesnek találták a szomszédoktól hallott pletykákat a ház sötét múltjáról és a lakóinak különösen hirtelen távozásáról. Néhány hónap múlva azonban ők is megtapasztalták a szörnyűségeket, amik a pince zugaiból szivárogtak be életük mindennapjaiba.

A pár elmondása szerint minden egy nyugodt hétvégén kezdődött, amikor is egy éjjel a szomszéd kétségbe esetten kopogtatott hozzájuk, hogy elmondja: aggódott a női sikolyok miatt, ami a lakásból szűrődött ki. 

A fiatalok értetlenül álltak a dolog előtt, de jobbnak látták, ha szétnéznek a lakásban. Meglepetésükre a gardróbnak szánt bútorokkal teli szobában nyugtalanító jelenséggel találták szembe magukat. A bútorok ajtaja mind nyitva állt és ami még megdöbbentőbb a szekrények fejtetőn álltak De ez csak a kezdet volt.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Rockfordi család

A pár a következő éjjel kissé nyugtalanul hajtotta álomra a fejét, aggasztották őket az előző nap történései. Az aggodalmuk nem volt alaptalan, hiszen a következő éjszaka is borzalmak vártak rájuk.  Ez alkalommal azonban a pincéből felhallatszó hangok zavarták meg a pár pihenését. A rémület pedig nem ért véget. 

A férfi úgy döntött lemegy a pincébe és megkeresi a zajok forrását, de nem sejtette, hogy ezzel az egész életét megváltoztatja. A pincébe érkezésekor a zajok elhallgattak, de Thomas csak bénultan állt a mozdulásra képtelenül. A pincében a bútorok fejükön álltak és egy addig nem látott festmény ékeskedett a falon a férfi beszámolója szerint.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Rockfordi család

Nem csak a bútorok álltak fejükre, hanem a pár élete is miután a férfi lemerészkedett a pincébe. Nicole beszámolt róla, hogy a barátja teljesen megváltozott a látottak hatására. Kerülte a barátait, gyakran maradt ki éjszakánként és a munkájában is rosszul teljesített az addig elhivatott Thomas.

Mindkettejük energiáját lassan elszívta az otthonuk, fáradtak és ingerültek voltak, rettegtek. Minden éjjel más és más hangok szűrődtek fel a pincéből. Hallott a már lánccsörgést, kopogtatást, de gyakran még női sikolyokat is, mégsem tudták elhagyni a házat. Valami vonzotta őket a maradásra, valami egészen megmagyarázhatatlan és rejtélyes. A legnyugtalanítóbb pedig csak ezután következett.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Rockfordi család

Nicole végre teherbe esett, ami boldogsággal töltötte el a párt. Sok kimerültség után végre valaminek tiszta szívből örülhettek, ám ez az öröm nem tartott sokáig. Egy éjszaka Nicole szörnyű fájdalmak közepette ébredt a hasát szorítva, amikor is gyereksírás hangja törte meg az éjszaka csendjét. Ez volt az a pont, amikor a fiatal pár úgy érezte nem maradhatnak tovább, a ház a fájdalmukból és rettegésükből lakmározik. Ezt nem hagyhatták tovább.

A pár azóta megszabadult a háztól és két gyermek boldog szülei. Több év elteltével voltak csak képesek a történetüket megosztani a publikummal. Annyira megrázta őket a sötét gonoszság, amely a házban lakozott, hogy elmondásuk szerint mély sebeket hordoznak azóta is lelkükben.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Rockfordi család

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket