Az átkozott baba

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Az átkozott baba

1896-ban ez a félelmetes baba egy Robert Eugene Otto Key West nevű fiúcska tulajdonát képezte, aki Floridában lakott. A játékot egy szolga adta neki, akiről az a hír járta, hogy igen jártas a fekete mágiában, és feltehetőleg nem szerette a fiú családját.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A kisfiú, mivel imádta a babákat, nagyon örült az ajándéknak, és gyakorta előfordult, hogy hosszasan beszélt vele. A ház szolgái arról számoltak be, aggódnak Otto, a ház urának biztonságáért, mert nem egyszer hallották, egy démoni hang válaszolt a kisfiú feltett kérdéseire, illetve látták, ahogy a baba szobáról-szobára elhaladt az ablak előtt, mikor senki sem tartózkodott a házban. Hamarosan beigazolódtak a szolgák feltételezései.

Egyre gyakoribbá vált, hogy a szülők a feldúlt házba léptek be, a vázákat törötten találták, a kis Robert pedig tagadott mindent: állítása szerint a baba tette tönkre a berendezést.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A házat a szülők halála után Robert örökölte, aki 1972-ben hunyt el.

A házat ezután egy másik család vásárolta meg. Az egyik tag, egy kislány, nézelődés közben megtalálta a babát a padláson. A szülők elmondása szerint nagyon megrémült, mivel a lány váltig állította, a baba meg akarta őt ölni.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A játékot végül egy múzeumba adták Key Westbe, ahol a mai napig látható. Az a legenda tartja, engedélyt kell kérni a babától, hogy kép készülhessen róla, mert ha az illető nem teszi, átok sújtja. Ha mégis megtörténik, a múzeumban lehetőség van úgynevezett „átkozott” levelet írni, amiben bocsánatot kérhetnek a látogatók a babától, és mentesülnek a sötét varázslat alól.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i