Furcsa dolgok amit a bébiőrző érzékelt (Dokumentált esetek)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa dolgok amit a bébiőrző érzékelt (Dokumentált esetek)

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Furcsa dolgok amit a bébiőrző érzékelt (Dokumentált esetek)

Most érdekes történeteket hozunk nektek egy nagyon izgalmas dologról, ami nem más, mint a bébiőrző. Nem is gondolnátok, hogy hány embernek vannak hátborzongató élményei ezzel kapcsolatosan!

A kísértetjárta baba

“Ez még azelőtt történt, mielőtt megszülettem volna, de a szüleim rengetegszer mesélték el nekem. Amikor anyukám terhes volt a testvéremmel (aki most 21 éves), akkor kaptak egy porcelánbabát egyik barátjuktól. A nagymamám már akkor elmondta, hogy mennyire utálta azt a babát. Pár hónappal később a nagymamám elhunyt, és sohasem láthatta meg az unokáját. A porcelán babát pedig az egyik szekrényen állították.”

 A testvérem születése után édesanyám egy furcsa csattanást hallott a bébimonitorról. Azonnal a szobába rohant, de amikor odaért nem talált mást csak a testvéremet, aki boldogan aludt, azonban a baba összetört és beterítette a padlót. A mai napig nem értették, hogyan is eshetett le. Anyám ekkor megszólalt: “Anya, most már meglátogattad az unokádat, úgyhogy szabadon elmehetsz. Menj békével”. Ekkor édesanyám meghallotta a nagymamám suttogását, de azt mondta, hogy nem értette pontosan, mit is mondott. Az bizonyos, hogy kimondta a nevét és azt a szót, hogy szereti.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Bébiőrző érzékelése

A borzalmas ének

“Amikor a legidősebb gyermeke még csecsemő volt, akkor egy ikerházban éltünk a sógorommal és a barátnőjével. A lányom, Lilah akkor még csak két hónapos volt, aki külön aludt a szobájában. Éppen a televíziót néztem a nappaliban, amikor furcsa hümmögést hallottam. Pár perccel később egy kislány éneklését hallottam: 

“Lilah aranyos lány, anyukájának gyorsan ide kell érnie, mielőtt bántanám.” Természetesen azonnal felrohantam az emeletre, megragadtam a lányomat és kifutottam a házból, ahol megvártam, hogy a sógorom hazaérjen a munkából. Zokogtam a félelemtől. Azonnal megszabadultunk a lakástól, amint csak tudtunk.”

Gyere és játssz velünk!

“Amikor az unokatestvérem és a gyerekei velünk éltek a gyerekek az én szobámban laktak, és mindig bekapcsolva hagytuk a monitort, hogy halljuk őket a nappaliból is. Egyik éjjel azt hallottuk a monitoron keresztül, hogy a dolgok mozogni kezdenek a szobában. Aztán hallottuk az unokatestvérem gyereket, hogy beszélget valakivel, majd játszani kezdenek.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Bébiőrző érzékelése

Mit csinálsz?

“Amikor fiatalabb voltam, akkor sokszor a nagynénémnél aludtam, hogy vigyázzak a kicsi unokatestvéremre. Az egyéves unokatesóm az ágyban aludt, még beszélni sem tudott. Aztán meghallottam egy kérdést egy idősebb hangtól: “mit csinálsz?”. Azonnal remegni kezdtem, hiszen csak 11-12 éves voltam akkor. Berohantam az unokatestvérem szobájába, de senkit sem láttam. Miután elmondta a nagynénémnek egy hét múlva elköltöztek a lakásból.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Bébiőrző érzékelése

Szellemes vásár

“A nagynéném és a nagybátyám elmondták, hogy vettek egy bébimonitort egy kerti vásáron, majd betették az unokatestvérem szobájába. Azonban abból folyamatosan temetési zenét és halk suttogást hallottak. Természetesen hamarosan kidobták.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Bébiőrző érzékelése

Mániákus nevetés

“Amikor a legidősebb gyermekem még kisbaba volt, akkor az úgynevezett “rossz házban” laktunk. A fények maguktól kapcsolódtak fel és le, a televízió csatornákat váltott, a termosztát sokszor megőrült és még zöld fényeket is láttunk a szobában.

 Amikor a bébimonitort használni kezdtük, akkor ördögi nevetést hallottunk a két hónapos gyermekünk szobájából, mire a kisfiunk azonnal üvöltve sírni kezdett. A férjem azonnal a fiunkért rohant, elmondása szerint semmit sem hallott a szobában, de én továbbra is hallani véltem az ördögi nevetést. Azon az éjszakán elhagytuk a házat.”

(Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Öt ijesztő egyetemi legenda.

Hallottál már történeteket kísértetjárta egyetemekről vagy hátborzongató könyvtárakról, vagy alatta lévő börtönökről? Hiszel Bloody Mary vagy a Fej nélküli lovas legendájában? Mi van a furcsa