Olvasónktól – Egy furcsa álom (Tóth Kinga)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Olvasónktól – Egy furcsa álom (Tóth Kinga)

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Olvasónktól - Egy furcsa álom (Tóth Kinga)

Nemrég furcsa álmot láttam.

Arról álmodtam, hogy estefelé a patakparton sétáltam a falu határában, és a nád közül előjött egy nagy lompos kutyaféle. Nehéz fekete drótszőr-bundája volt meg hegyes fülei. Vicsorogva méregetett, egyre közelebb és közelebb jött. Nem próbáltam elfutni, mert nagyobb és erősebb volt, mint én. Mire egészen közel jött, nagy meglepetésemre emberi hangon szólt hozzám.

Azt mondta:

“Megállj, kétkezű-kétlábú. Tudom a neved, Istvánnak hívnak. Állj meg, hallgasd mit parancsolok. Menj haza, és pakold össze a ruháid. El nem kísérhetlek, mert jaj annak a szerencsétlennek, aki engem meglát. Senkinek ne mondd meg, hová készülsz. Velem fogsz lakni, távol az emberektől, háztól, tűztől, velem fogsz lakni nádasban és erdőben.”

“Gondom lesz rád, kacsával, tyúkkal etetlek, együtt vadászunk, s nagy hidegben testemmel melegítlek. Gyufát ne hozz, tüzet ne gyújts, mert a tűz lángja számomra fájdalom. Te szolgálsz majd engem, én meg az én uramat. Most pedig menj, és ne kérdezz. Ne tétovázz, mert halál fia vagy, ha sokat késlekedsz.”

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

És azután megfordult és eltűnt a sötétben.

Egy darabig azt hittem, hogy csak álmodok, de nem egészen két hete reggel mentem volna megetetni a jószágaimat, és azt láttam az összes tyúkom eltűnt. Azóta esténként valami ott vonyít a sötétben a kert végében, a patak mellett de úgy, hogy a hideg futkos a hátamon. És tegnap hajnalba már meg is mutatta magát, de csak egészen messziről.

 Olyan farkasforma volt, a kerítés mellett járkált fel-alá. Amint látta, hogy nyitom az ajtót, elszaladt. De ma hajnalban megint itt volt és le is fényképeztem. Aztán követtem és megint lefényképeztem a domboldalban a fák között. De nem mertem sokáig hajszolni, mert nagyon féltem tőle.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i