Rejtélyes autóbaleset – A kaliforniai család esete

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes autóbaleset – A kaliforniai család esete

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes autóbaleset – A kaliforniai család esete

Minden embert megvisel egy családtagjának elvesztése. Ami azonban a világon a legnagyobb fájdalmat jelenti az a gyermek elvesztése. A szülök élete teljesen összeomlik, amikor a gyermeküket taszítja el tőlük az élet. Nem egyszer bizonyították azonban, hogy néha a szülő gyermek kötelék erősebb az életet irányító titokzatos energiáknál.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Az autóbalesetek magas százaléka egy olyan esemény, melyben az utasoknak esélyük sincs az utolsó szavaikat elmondani egymásnak. Ez így történt azzal a kaliforniai családdal is, amelynek története számtalan embert felkavart és bebizonyította, hogy az emberekben létezik valamilyen hátborzongató erő és kitartás.

A család – melynek története hátborzongató – két szülőből (Edward és Amanda) és lányukból ( Stephanie) állt. Egy nyári napon az autópályán keresztül vezetett a család útja. Edward vezetett Amanda pedig mellette ült, Stephanie a hátsó ülésen bóbiskolt. A család nem sejtette, hogy talán a mai nap teljesen megváltoztatja az életüket. Megmagyarázhatatlan események sorozata vette kezdetét néhány perc múlva.

Az autó, amelyben a család utazott pillanatokon belül egy tömegkarambol megsemmisülő áldozata lett. A szülők ájultan feküdtek az autóban, amikor a korházban magukhoz tértek egyetlen lányukat Stephaniet keresték. Az orvosoknak azonban kiábrándító tényt kellett közölniük: „Más sérültet nem találtak az autóban.” A lány eltűnt csak egy hatalmas vér folt maradt az autó hátsó ülésén.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

(illusztrácio)

A szülők nem tudták elfogadni a történteket, így a következő napokban ellátogattak a baleset helyszínére, hogy segítséggel, vagy anélkül, de lányukat megtalálják. Az autópályát egy hatalmas árok határolta, az árkon túl pedig erdő terült el.  Edward és Amanda az erdőt is végigjárta, de a lányuk helyett csak különös és rejtélyes dolgokat láttak.

Beszámolóik szerint az erdő tele volt elpusztult állatok testeivel, de mindegyik állatnak hiányzott a feje. A kis testek fej nélkül hevertek a földön. A szülők ezen a jelenségen kívül még megemlítették, hogy mintha valami különös dolog irányítaná az állatokat. Ugyanis egy madár végig követte őket az egész erdőn keresztül. De ez csak a kezdet volt.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A szülők teljesen elmerültek a gyász érzésében. A baleset után egy héttel furcsa és kétségbeesett bejelentés érkezett a rendőrségre. Az autópályán, a baleset helyszínén elpusztult állatokat találtak. Minden állatnak hiányzott a feje és mintha valaki tudatosan elrendezte volna őket.

Amanda a hír hallatán teljesen összeomlott, hitt abban, hogy lánya próbál neki ilyen formában üzenni. Edward teljesen bezárkózott és hallani sem akart a balesetről. Néhány hónap után egy hátborzongató videó terjedt villám gyorsan az interneten. A videóban az autópálya egy szakasza szerepel, ahol a baleset történt.

 Éjszaka autózó kamionosok és fiatalok rögzítették, hogy egy fehér ruhás alak áll az út szélén. A ruhája foltokban tiszta vér és két kezében két állatfejet tart. A szülőkhöz is eljutott ez a videó. A megtekintése után mindkettejüknek meggyőződése volt, hogy lányukat látják rajta. Nyilatkoztak róla, hogy úgy érezték ezt a saját szemükkel kell látniuk. Ezután azonban soha többet nem adtak interjút.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Elindultak éjszaka a balest helyszínére, hogy lássák lányukat. Talán életük legrosszabb döntését hozták meg azon az éjszakán. Ismét egy hatalmas baleset történt, de ezúttal a házaspár nem úszta meg csak karcolással. A baleset olyan súlyos volt, hogy mindketten az autóba csapódó további autók miatt elveszítették a fejüket a testük pedig megismerhetetlenségig roncsolódott.

Sok szemtanú nyilatkozta, hogy nem akar többé autópályán közlekedni a látottak után. Sokan pedig a megmagyarázhatatlan kutatói lettek és azóta is keresik az okát a látottaknak és a történteknek.

( K.R. Robert & S. Jud – kutatómunkái) [ Nagy – Britannia]

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének