Védelmező a síron túlról

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Védelmező a síron túlról

Akinek a megmagyarázhatatlan jelenségek felkeltik az érdeklődését, és akit túlvilág is foglalkoztat, gyakran találja szembe magát egy igen különös ténnyel. A gyermekek és az állatok egész különleges képességekkel vannak megáldva a szellemvilág területén. Láthatunk az interneten számtalan videót, olvashatunk történeteket, melyben az állatok vagy gyerekek valami hátborzongató dolgot észlelnek, ami mások számára rejtve marad.

Mindenki másképp viszonyul a szellemvilághoz, de az egészen biztos, hogy a Kolumbia – i testvérpár története mindenkit elgondolkoztat a halottak szellemeivel kapcsolatban. A két testvér, akik a történetükről beszámoltak a Kolumbia – i Armenia városából származnak. A történetük is itt kezdődött egy csendes környéken a nagyanyjuk házában.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Az idősebbik testvér Alfredo 12 éves volt, míg húga Alicia csak 10. A kisgyerekek a nyarat nagyanyjuknál töltötték, ugyanis decemberben egy szörnyű balesetben elvesztették szüleiket. Az árván maradt gyerekek a nagyszüleiknél találták meg a védelmet jelentő otthont. Elérkezett a nyár, ami a többi gyermeknek boldogságot hozott. Alfredo és Alicia pedig még mindig a szüleik miatt bánkódtak, arra nem is gondolva, hogy a szüleik talán közelebb vannak hozzájuk, mint gondolták.

A gyerekek a teraszon játszottak kettesben, míg a nagymamájuk a kertben dolgozott. Alfredo és Alicia belemerült a játékba, de egyszer csak mindketten ledobták kezükből a játékokat és lerohantak a teraszról. 

Egymást kérdezték, hogy mi lehetett a hang, amelyet mindketten hallottak. Mindegyikőjük székcsikorgást és egy szelíd hangot hallott, mely annak idején álomba ringatta őket. A rémület eluralkodott rajtuk, de tudták, hogy be kell menniük a lakásba felkutatni a hang forrását. Bementek tehát a házba, de amit láttak az teljesen megmagyarázhatatlan volt.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A házat mintha feldúlta volna valaki, a festmények a földön hevertek, a polcok üresen álltak, az ablaküveg darabjai összetörve terítették be a földet.  A gyerekek rettegtek, de egy különös érzés kerítette őket hatalmába ezért beljebb léptek. Ekkor meghallották a dalt, melyet anyjuk énekelt nekik éjszakánként. Alfredo és Alicia lába földbe gyökerezett, mozdulni sem tudtak lebénította őket a félelem.

A gyerekek már idejét sem tudták, hogy mióta állnak ott csak hallgatták a hangot, mely egyre közelebb és közelebb szólat meg. Mikor úgy érezték, hogy szinte már látják is anyjukat egyszer csak minden elhallgatott, a nagyanyjuk lépett be a szobába. 

 A testvérpár könnyes magyarázkodásba kezdett az összetört dolgokat illetően, de legnagyobb meglepetésükre a mamájuk semmit nem érzékelt az általuk látottakból. Ekkor még nem is sejtették, hogy milyen különleges és meglepő dolgok várnak még rájuk az életük során.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Sok évvel később a helyi híradó és az újságok egy hatalmas balesetről számoltak be. Egy autó éjszaka elhaladt egy építkezés mellett, ahol daru segítette az emberek munkáját. A hatalmas darura négy egyenként száz kilós betontömb volt erősítve, amely egyszerre zuhant az alatt elhaladó autóra. Az autóban egy testvérpár utazott látogatóba a nagyszülői házhoz. 

 A gépjárműből Alfredo és Alicia testét húzták ki, akik néhány karcolással úszták meg a szörnyű balesetet. Az újságírók hősnek és kiválasztottnak nevezték őket, de ők ezt tagadták. Azt mondták az autóban mindvégig anyjuk hangját hallották, azt a dalt énekelte nekik, mire annak idején álomra hajtották a fejüket. A nyomozók, orvosok és a helyszínelők értetlenül álltak a dolog előtt.

Vajon lehetséges, hogy a szülők szelleme segített a testvérpárnak karcolásokkal túlélni a balesetet? Lehetséges volna, hogy egy túlvilági lényt csak a gyermekek látnak?

Ezekre a kérdésekre talán soha nem találjuk majd meg a választ, de a testvérpárral történtek után talán érdemes figyelmet szentelni az életünket irányítgató erőknek.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i