Rejtélyes események tárháza

Rejtély

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes alakok a szekrényben? (Olvasónk küldte)

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk is! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami turpisság van a dologban. Egyre több ember kezd úgymond ,,kamu” szellemes vagy rejtélyes videók gyártásába. Nagyon nehéz megmondani, mi igazi és mi az ami nem valós.

Annyi biztos, hogy sokszor el lehet kapni különös dolgokat. Esetleg lencsevégre venni olyanokat, amikre egyszerűen nincs racionális magyarázat. Illetve lehet, hogy van, csak nem találunk rá.

Fény játszik velünk? Vagy fantáziánk csal? Nem tudni. Sok levelet és képek kapunk tőletek, hogy nézzük már meg mi az ami például a képen van. Sokszor van rá teljesen ésszerű magyarázat, de akadnak olyanok is amikre nem tudjuk a választ.

Íme egyik olvasónk posztja mellékelve a furcsa képpel:

,,Sziasztok!
Az egyik friss történet:
Délutáni szieszta, kutyus alszik az ölben… Gazdi könyvet olvas. Nyugalom van.

Egyszerre a kanapé szélén, olyan 2 dl folyadék jelent meg, majd kinyílt a szekrény ajtó résnyire. Kutya nyüszít, ugat, morog, feláll az összes szőre…

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Szekrény ajtót nem lehet visszazárni, erőszakkal sem… A folyadék a kanapén vízszerű… Letörlés után nem lett több.
A szekrényből 3 arc bámult kifelé. Fotó készült róla…. Amúgy a szekrényben nincs semmi… Se ruha, se polc, se fogas…. teljesen üres…
1 óra “bámulás” után, vissza lehetett zárni a szekrény ajtót…..
Ez volt a friss történet…
Szerintetek???????”

(V.Zsuszi) – 2019

 

Olvasónktól