Rejtélyes események tárháza

10 félelmetes dolog, amit a gyerekek mondtak!

Csatlakozz feliratkozóink közé!

10 félelmetes dolog, amit a gyerekek mondtak!

A gyerekek a legaranyosabbak, nemde? Ennek ellenére sokszor fura kérdéseket tesznek fel, máskor pedig annyira ijesztőek, hogy azt hisszük, hogy az ördög szállta meg őket. Most újra félelmetes mondatokat hoztunk gyerekektől!

 1. 1.   A hároméves lányom ezt mondta nekem: “Te vagy a legjobb anyukám eddig.”, mire válaszoltam: “Én vagyok az egyetlen anyukád”, mire ezt mondta: “Igen, a többi anyukám is ezt mondta.”
 2.  
 1. 2.   Egyik nap füstöt láttunk, és hallottuk a tűzoltóautók hangját. Megszólaltam: “Valahol biztosan tűz van.” Erre válaszolt a fiam: “Még mindig emlékszem arra a napra, amikor meghaltam a tűzben.”
 2.  
 3. 3.  “Anya, ki lehet vágni valakinek úgy a nyelvét. hogy ne haljon meg?”
 4.  
 5. 4.  “Anya, a néni a fehér autóban rendben van, nem halt meg, egy angyal volt vele.” Egy órával később bekapcsoltuk a híreket, láttunk egy nőt, aki egy fehér Cadillac-ben zuhant le a Portland-hídról, de biztonságosan kiúszott. Azt mondta, hogy éles fényt látott, ami miatt kitörte a kocsi ablakát, és elkezdett úszni. Azt mondták, majdnem meghalt.
Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan
 1. 5.    Az unokatestvéremre vigyáztam, aki úgy döntött, hogy befonja a hajam. A tükör előtt ültünk, de az unokatesóm mindig a vállam fölé nézett a tükörképen. Nem volt ott semmi, de tíz perc után sem hagyta abba a bámulást, rákérdeztem, mire ez volt a válasz: “A magas férfi mögöttünk azt mondja, hogy játszani akar velünk.”
 2.  
 3. 6.   A lányom képzeletbeli barátját Sallynek hívták. Egyszer azt mondta, hogy Sally börtönben volt azért, mert lefejezte a saját anyukáját.
 4.  
 5. 7.   A gyerekem borzalmas rémálmoktól szenvedett. Egyik éjjel mellette maradtam, ezt mondtam neki: “Mama itt van, minden rendben van.” Erre felém fordult (álmában) és ezt mondta: “De anya, ki áll mögötted?”
 6.  
 7. 8.  Az anyukám mesélte, hogy amikor három éves voltam, akkor sokszor a semmibe bámultam. Egyszer megkérdezte: “Mit nézel?” “Egy lányt, anya.” Anyukám hitt a szellemekben ezért megkérdezte, hogy néz ki: “Fehér, anya, aztán fekete, aztán fehér és újra fekete.” Az anyukám utánakutatott, és kiderült, hogy egy kislány égett el elevenen a házunkban.
 8.  
 9. 9.  Lefekvés előtt a vízforraló magától bekapcsolt. Másnap reggel a fiam ezt mondta: “Sajnálom, anya, de Alfie néha nagyon rossz, csak meg szeretett volna győződni arról, hogy alszol-e, mielőtt játszani megy.”
 

10  . Amikor a lányom hároméves volt, akkor volt egy képzeletbeli barátja, Victoria. Teljesen hétköznapi dolgokat csináltak, játszottak együtt, beszélgettek.  De költözés előtt a lányom megszólalt: “Victoria tudni akarja, hogy ő miért nem jöhet?” Elmondtam neki, hogy lehet azért akar maradni, mert játszik majd az új gyerekekkel. A lányom rám nézett és így válaszolt: “Victoria azt hiszi, hogy azért nem jöhet, mert túl csúnya a lyuktól a fején.”

   

forrás: GhostDiaries ( Bizzarium)