Megdöbbentő felfedezés került napvilágra a kutyákról.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megdöbbentő felfedezés került napvilágra a kutyákról.

Rejtélyes események tárháza

Megdöbbentő felfedezés került napvilágra a kutyákról.

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Megdöbbentő felfedezés került napvilágra a kutyákról.

Ismét az ember legjobb barátja kápráztat el minket. A mai modern világban, az egyik leggyorsabban fejlődő terület, mindenképp a kutyáké. Majdnem hogy napról napra fedeznek fel valamit különböző tudósok az ebekről, amiket a tudomány eddig még nem tudott róluk.

Íme például.
Akiko Takaoka, a japán Kyoto Egyetem kutatója érdekes kísérletekkel bizonyította, hogya kutyák képesek érzékelni a gonosz vagy rossz szándékú embereket.

Egyik kísérletében egy tálat mutattak a kutyáknak, ami tele volt finomabbnál finomabb falatokkal. A kutyák oda is rohantak egyből. Nem sokkal később ugyan az a tál került elő. Ahogy az előbb is a kutyák egyből odafutottak kaja reményében. Ám ekkor a tál üres volt. Ezt páciensünk 2 szer megismételte, ám utoljára a kutyák már nem hittek neki és nem mentek. Átverve érezték magukat.

 

Egy meredekebb kísérletben olyan embert választottak ki kutatók, ahol a kutya és gazdája közti kapcsolat nagyon szoros volt.

Egy megrendezett jelenetet kreáltak az utcán.
A forgatókönyv az volt, hogy emberünk kedvencét sétáltatja, mikor hirtelen 4 ismeretlen mogorva ember veszi  körül , akik lökdösni kezdik emberünket. Mint az várható volt a kutyus heves reakcióban védte volna meg gazdiját. Ám a kísérlet nem ért itt véget. Az igazi nagy csavar most jött.
Néhány héttel később megrendezték azt, hogy ugyan így sétáltatás közben a ,,támadók+ egyesével csak simán elsétálnak az emberünk mellett.

A kutya mindegyikre heves reakciót váltott ki, tehát megjegyezte, hogy ők gonosz emberek.

Ám van egy még megdöbbentőbb kísérlet az ember legjobb barátjával.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

3 elítélt rab akik emberölésért töltötték büntetésüket vállalta a kísérletet.
Az első rabot egy civil ember mellé állították. Mindketten ugyan olyan ruhában voltak. Az ebet hozzájuk vezetve a kutyus kiszűrte ki a bűnöző kettejük közül. Az ezt következő 2 esetben is ugyan így történt.

Mik ki nem derülnek az ember legjobb barátjáról és mennyi mindent nem tudunk még. Rengeteg kutató például azt próbálja megfejteni, miket érzékelnek a kutyák, amikor úgy csinálnak mintha látnának valamit és heves ugatásban törnek ki.

Ez a paranormális oldala, amit mi is kíváncsian várunk majd……

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,