Rejtélyes események tárháza

Rejtélyes módon találtak egymásra

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes módon találtak egymásra

Egy német kis faluban él Brand és Alice , akik mér 8 éve boldog házasságban élnek. Az ő történetük viszont nem minden napi. Illetve a pár találkozása az, ami picit talán misztikus.

Alice egy átlagos keddi napon a lottózóba töltötte lottó szelvényét. Gyakran, szinte minden héten várta a szerencsét, hátha fordulatot vehet élete. Ezen a napon Brand is betévedt, aki elmondása szerint csak ritkán látogatta a szerencsejáték meleg ágyát.

Brand állítása szerint már ekkor felfigyelt Alice-ra , akit épp telefonján kerestek és csengőhangja megegyezett az övével.

1 hét elteltével ismét a lottózóban futottak össze.  Kiderült, hogy ugyan azt a lottó fajtát vették és mindketten a nyereményüket jöttek felvenni.  Nem volt nagy összeg, de a súlya szinte leírhatatlan. Alice épp a kasszánál állt mikor Brand megszólította.  Észrevette ugyan is, hogy a számok , amik Alice szelvényén szerepelnek ismerősek.

Hihetetlen de mind a 6 szám megegyezett. Mikor férfi főszereplőnk szembesítette Alice-t a dologgal, szinte tapintható volt a döbbenet.  Gondoljunk csak bele. Erre mennyi az esély?

Az eset után még pár számot megosztottak egymással, ami nem más volt mint a telefonszámuk.
Szépen lassan kezdett kettejük közt kibontakozni a szerelem.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

 Kis idő múlva derült csak ki, hogy például a 14-es szám, amit mind a ketten beikszeltek mindkettejüknek fontos. Mind ketten Augusztus 14.-én születtek.

Mondja valaki, hogy véletlenek léteznek. Lehetséges, bár ebben az esetben is mekkora véletlen kellett ezekhez a dolgokhoz.

Elmondásuk szerint az ő történetüket és megismerkedésüket valaki valahol irányította. Úgy gondolják egy felsőbb megmagyarázhatatlan erő intézte így. 

(Az információk néhol hiányosak voltak.)

A számokat nem adjuk meg, mert ha valaki megtenné és nyerne vele, újabb cikkel bővülne az oldalunk