Rejtélyes élőlény az állatvilágból ( Fenyő-búcsúlepke)

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Rejtélyes élőlény az állatvilágból ( Fenyő-búcsúlepke)

Rejtélyes élőlény az állatvilágból

Rejtélyes élőlény az állatvilágból ( Fenyő-búcsúlepke)

Nem kell ismét leírnunk, hogy a természetben mennyi rejtély is fordul elő. Mennyi még mai napig megfejtetlen titok övezi.

Sok ember a hernyó szó hallatán elképzel egy képet a fejében, ami…hát nem igazán szép…. Ha azt mondjuk, hogy hernyó, sok ember csak annyit mond: fúj….

Nos igen a hernyók a természet egy látványos csodája, hisz a csúnyácska hernyóból, nem sokkal később egy gyönyörű lepke fejlődik. Ők mutatják meg igazán, milyen átalakuláson is mehetünk át és hogy soha ne add fel,….egy nap minden jobb lesz.

Mégis akadnak dolgok amik a tudósoknak is fejtörést okoz.
Itt van például a ,,fenyő-búcsúlepke” hernyója.  Itt mondhatnánk, hogy hagyunk egy kis időt kigondolni ki szerint mi a rejtélyes ebben a kis élőlényben, de lehetséges hogy nem lenne olvasó aki kitalálná.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Mai napig nincs pontos és 100%-os magyarázat, hogy a kis hernyók, hogyan tudják mértani pontossággal egymást követni vándorlás közben. Hogyan és melyikük kezdi meg a sort és hogyan veszi rá a többieket hogy kövessék.

Egy viccesnek tűnő kísérletet is csináltak velük nemrégiben.
Másfél méternyi átmérőjű váza peremén meneteltették őket körbe és körbe. Az adatok megdöbbentőek voltak. A hernyók, szinte szünet nélkül 7 napon át követték egymást körbe és körbe.
Nem kevesebbszer mint 335-ször megkerülve azt.

Vannak feltevések ám bizonyítva a mai napig nincs.
Elképzelhető azonban, hogy erre nem kell sokat várni.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i