Egy Ismeretlen férfi hang a felvételen.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Egy Ismeretlen férfi hang a felvételen.

Rejtélyes események tárháza

Egy Ismeretlen férfi hang a felvételen.

Egy Ismeretlen férfi hang a felvételen.

Nem mindennapi történeteket, képi illetve videó anyagokat küldtök nekünk, a minden napi életből. Ezek természetesen tevékenységeinknek tesz eleget ergo a megmagyarázatlan, paranormális, rejtélyes, vagy csak nagyon érdekes témakörben. Sajnos sokról kiderül, hogy kamu.

Azonban, amelyek kicsit is fel keltik érdeklődésünket és elgondolkoztat minket, azt megosztjuk az olvasókkal is!

Íme következő olvasónk története:

Sok éven keresztül még kis koromban, egyik bátyámmal, és egyik unokaöcsémmel, aki kapott egy kamerát egyik karácsonyra, sokat filmeztünk.

Egyik ősszel Mamánál voltunk Budakalászon. Mama háza a szántóföld mellett volt, sokat jártunk oda sétálni akár kutyussal együtt. Valamelyik este gondoltunk egyet, és kimentünk hárman (bátyám, unokatesóm, és én) a kamerával.

 Teljesen sötét volt, ijesztő, de izgalmas is. Felvettük a tájat, belebeszéltünk a felvételbe, hogy mi volt pontosan a cél azt nem tudom. 2005 körül lehetett. Mikor visszanéztük a felvételt, egy férfi hangot vett észre unokatesóm, akinek a hangja tisztán hallatszott a felvételen. Azt kérdezte: “Hárman vannak?”

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Így leírva nem akkora történet, de engem a hideg rázott ki, főleg így akkor 12-13 évesen. Fújt a szél, ami lehet vitte a hangot, de bent voltunk mindentől messze a szántóföldön, ahol egy árva lelket se láttunk sehol. Az hogy ilyen tisztán hallatszott, nem tudom mire vélni. Egyikünk se mondta ezt, a hang egy idegen férfié volt.
Ezt a mai napig emlegetjük.

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme