Ismeretlen anyag szivárgott a földből Kínába.

Ismeretlen anyag szivárgott a földből Kínába.

Furcsa jelenség volt látható Kínában 2013-ban.  Egyik éjszaka az emberek valami nagyon furcsa és bűzös szagra lettek figyelmesek. Az utcára egyre több ember ment ki és egyre többen vették körül a bűz forrását. Egy 1-2 cm-es repedésből valami furcsa anyag kezdett a felszínre törni, aminek a szaga egyszerűen annyira borzalmas volt, hogy többen a rosszul lét jeleit produkálták.

Az anyag a leírtak alapján elég megmagyarázhatatlan jelleggel bírt és egyre jobb n habzani kezdett.
Úgy tűnt a hab állagú anyag egyre jobban terjedt, ám egyik pillanatról a másikra, visszahúzódni kezdett. Amilyen gyorsan jött, úgy vissza is húzódott.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Furcsa, hogy 2013-tól a mai napig rejtély fedi a hab eredetét. Senki nem tudja mi is volt az pontosan. Több minta vizsgálatával sem sikerült kideríteni mi is az. A hivatalos közleményben a kormán úgy tett pontot az ügyre, hogy valószínűleg a közeli föld alatti metró építésétől jött. Valahogy valamilyen anyagok összekeveredtek az építkezéseken és ez itt tört felszínre.

Mondani sem kell, hogy az emberek többsége ezt nem hiszi el és úgy gondolják a kormány eltitkol valamit. Vannak akik úgy gondolják, természet feletti jelenségnek voltak szemtanúi.

Bármi is az igazság a tény az, hogy ez egy nagy rejtély a mai napig.

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Tovább a cikkre »