A gyilkosra vissza szállt a gyilkossága.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A gyilkosra vissza szállt a gyilkossága.

A gyilkosra vissza szállt a gyilkossága.

A gyilkosra vissza szállt a gyilkossága.

A karmát mindenki ismeri. Valaki hisz benne , valaki nem. Ez így is van rendjén hisz nem vagyunk egyformák. Vannak feljegyzett esetek azonban amik a karma létezését támasztják alá, vagy csak egy furcsa véletlen sorozatot tár elénk. Persze ha véletlenek is vannak egyáltalán. Na de maradjunk a karmánál.

A következő eset egy olasz városban, azon belül is Milánoban esett meg. (2002)
Sebastiano  egyedül élt  34 évesen egy kis házban. Nem voltak rokonai sem hozzátartozói. Akik ismerték viszont úgy írták le, mint egy nagyon gonosz ember. Irigy és mindenkinek csak rosszat akar.

Egyik éjjel Sebastian összetűzésbe került egy helyi szórakozóhelyen egy hasonló korú férfivel.
A vita pontos eredete nem tisztázott. Ami biztos, hogy emberünk a vita és verekedés után úgy gondolta, ezt nem hagyhatja annyiba. Mivel ellenségével már több vitán is keresztül mentek , így elég jól ismerték egymást, így Sebastián azt is tudta, hol lakik a férfi, aki emlékezetes estét adott neki aznap.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Nem sokkal később egyik éjjel Seb felgyújtotta a házat ahol a vitatárs lakott.

Mint kiderült, nem akart embert ölni csak leckéztetni szeretett volna, ám a tragédia mégis megtörtént. A vitatárs bent égett a házba. Édesanyja akivel lakott azonban időbe kimenekült.

A hatóságok emberünket már letartóztatták és el is ítélték. A fiú édesanyja azonban aki túlélte az esetet meglátogatta a börtönbe. A látogatás után csak úgy emlegették Sebastiánt az őrök , hogy őrült!  Mindig csak azt hajtogatta , hogy megátkozta a nő és meg fog halni kínok közt.

Sebastián a haját saját maga tépte ki, mondván, mert gyúlékony.
Pár hét múlva a börtönben egy tűz eset történt, amit a börtön konyháján keletkező gáz szivárgás okozott. 1 ember halt meg, Sebastián.

Szemtanúk elmondása szerint minden intézkedés megfelelően működött. Emberünk a konyha folyosóján állt és várta, hogy a lángok felemésszék.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

Gyilkos kutyaemberek

A kutyaemberekről számos történetet olvashattunk már. A találkozások – melyeket a beszámolók említenek – többnyire szerencsés kimenetelűek voltak, emberekben nem esett soha kár. Most olyan elbeszéléseket