A rejtélyes élő szikla a természetben.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

A rejtélyes élő szikla a természetben.

A rejtélyes élő szikla.

A rejtélyes élő szikla a természetben.

A természetben megtalálható egyik legfurcsább élőlény minden bizonnyal a Pyura Chilensis néven ismert tengeri szivacs. Ezt a kis élőlényt a mai napig annyi rejtély övezi, hogy nem is tudnánk felsorolni az összest.

Ez a kis élőlény úgy néz ki mint egy kisebb szikla. Azonban ha ketté vágják, egy teljesen bonyolult szervekből álló rendszert vehetünk észre.
Annak ellenére, hogy nagyon keveset tudunk róla, Chilében nemzeti finomságnak számít, csak tudni kell jól elkészíteni.
Furcsaság az organizmusban, hogy nincs agya. Ez természetesen nagyon sok kaput nyitva hagy funkcióiról.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Ám mindez még mindig nem a legérdekesebb és furcsább bennük. Mindegyikük hímneműnek születik ám később hermafroditák lesznek. Nos igen furcsa ezt így olvasni, de ez az igazság.

Ez teszi lehetővé, hogy önmagukkal is képesek párosodni. Mondani sem kell, hogy az előbb nyitva maradt kapuk száma ismét nagyon sokkal bővült. Nagy érdekes és rejtélyes élőlényről van szó. Bízunk benne, hogy a jövőben nagyon sok dolog fog még kiderülni az organizmusról!

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i