Halála után is ép maradt a teste – Amire a tudomány sem tudja a magyarázatot.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Halála után is ép maradt a teste – Amire a tudomány sem tudja a magyarázatot.

Halála után is ép maradt a teste

Halála után is ép maradt a teste – Amire a tudomány sem tudja a magyarázatot.

Az emberiség kezdete óta nagy szerepe van a vallásnak. Az emberiség nagy része hisz valami féle földön túli erőbe, melyet vallásnak nevez. Napjainkban már nagyon sok féle vallás jelen van, mind más-más kérdésekkel, rejtélyekkel. Találkozhatunk olykor-olykor különféle vallásokban olyan dologgal, amik mellett egyszerűen nem sétálhatunk el és amelyekre a tudomány még nem tudott magyarázatot adni.

Egy ilyen rejtély például  Laboure Szent Katalin hihetetlenül ép holtteste.
A testet rengetegszer vizsgálták már, hogyan és miért maradt meg a mai napig is ilyen ép állapotban.
A vallási szemszögből magyarázatot adó emberek szerint, a tiszta lélek és az önzetlenség az ami miatt halála után is ilyen, úgymond ,,jelenség” megy végbe rajta.
Tudomány szempontjából csak teóriák vannak. Volt szó, hogy a test túl száraz levegőn van tartva és ezért néz ki így, de valljuk meg ezek csak kaparászások.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

Szent Katalinnak 10 testvére volt és nem éltek fényűző gazdag életet. 1806-ban született . Nem sokkal később édesanyja elvesztése után neki is helyettesíteni kellett, így nagyon dolgos és szorgalmas volt egész életében.

Állítása szerint sokszor jelent meg neki Jézus és Szűz Mária is. 1830-ban ennek hatására nővér lett belőle.  1876-ban halt meg.
Volt már példa hasonló esetre, ám ilyenre még soha. Exumálásakor ugyanis a szeme színe ugyan olyan maradt mint egész életében. Tudni kell róla, hogy nagyon szép kék szeme volt, amit sokan dicsértek is. Egyik látomásában is ír róla, ahol Jézus a szép kék szemét említi.
Hogy hogyan maradt meg a szeme is ilyen épen, sőt, teljesen épen, egy igazi nagy rejtély.

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
Kovács Roland

Rejtélyes alakot fényképeztek egy szekrényben.

Nagyon sok paranormális dolgot hallhattunk, láthattunk és akár tapasztalhattunk, amire jó példa a ,,rejtélyes alakot fényképeztek” című eset! Sajnos az esetek 99%-ról kiderül, hogy valami

Bizonyított
H.

Kék Hold lesz halloween éjjelén

Sajnos ez nem azt jelenti, hogy ténylegesen kékbe öltözik a Földünket kísérő égitest, de azért ritka jelenségre kerül sor az év legfélelmetesebb éjjelén. A cikkből

Bizonyított
Szabó-Károly Annamária

Reinkarnáció – Létezik vagy sem?

A reinkarnáció fogalma Filozófiai vagy vallási fogalom, melynek fő tanítása, hogy az élőlények lelke a fizikai test halála után egy másik testbe vándorol, azaz újjászületik,