2 KÜLÖNLEGES GOMBAFAJ ÁTLÉPTE A TUDOMÁNY EDDIG ISMERT KORLÁTAIT

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

2 KÜLÖNLEGES GOMBAFAJ ÁTLÉPTE A TUDOMÁNY EDDIG ISMERT KORLÁTAIT

Olyan sokat olvashatunk, mindenhonnan a természet rejtélyeiről , hogy már szinte nem is újdonság. Tudjuk, hogy a természet sokszor olyan képet állít elénk, amit egyszerűen nem tudunk megmagyarázni, vagy csak furcsa véletlennek betudni. Vannak képi bizonyítékok, hogy ez a hatalmas erejű természet, a véletleneket felhasználva vicces és kacagtató képeket tár elénk.

Tökéletes példa erre ez a kép is. Ezen 2 gomba látható, amint … .Hát hogy mit csinálnak arra csak teóriák vannak

A:  A 2 gombafaj, a Rómeó és Júliát végignézve, úgy megszerette egymást, hogy úgy döntöttek, összekötik életüket.

B:  A 2 gombafaj össze veszett azon, hogy a ,,Barátok közt”-ben, hányadik részben halt meg Magdi néni és épp egy ádáz csatát vívnak….

C:  A táplálék , hiánya miatt keletkező szörnyű éhség, már  a gombákon is érezteti hatását, így sajnos a kannibalizmus felé kénytelenek fordulni.

D:  Egy elég durva erotikus jelenetet láthatunk épp, amit ,,Kovi” ihletett….

Mindenki írja le kommentbe, szerinte mi a helyes válasz, vagy ha épp itt nincs le írva és úgy gondolja, hogy ő tudja, akkor ne habozzon tudatni velünk és a kedves követőkkel!  

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i