EGY ISMERETLEN FÉRFI HANG A FELVÉTELEN

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

EGY ISMERETLEN FÉRFI HANG A FELVÉTELEN

Nem mindennapi történeteket, képi illetve videó anyagokat küldtök nekünk, a minden napi életből. Ezek természetesen tevékenységeinknek tesz eleget ergo a megmagyarázatlan, paranormális, rejtélyes, vagy csak nagyon érdekes témakörben. Sajnos sokról kiderül, hogy kamu. Azonban, amelyek kicsit is fel keltik érdeklődésünket és elgondolkoztat minket, azt megosztjuk az olvasókkal is!

sötét ember, alak

Íme következő olvasónk története:

Sok éven keresztül még kis koromban, egyik bátyámmal, és egyik unokaöcsémmel, aki kapott egy kamerát egyik karácsonyra, sokat filmeztünk. Egyik ősszel Mamánál voltunk Budakalászon. Mama háza a szántóföld mellett volt, sokat jártunk oda sétálni akár kutyussal együtt. Valamelyik este gondoltunk egyet, és kimentünk hárman (bátyám, unokatesóm, és én) a kamerával.Teljesen sötét volt, ijesztő, de izgalmas is. Felvettük a tájat, belebeszéltünk a felvételbe, hogy mi volt pontosan a cél azt nem tudom. 2005 körül lehetett. Mikor visszanéztük a felvételt, egy férfi hangot vett észre unokatesóm, akinek a hangja tisztán hallatszott a felvételen.

Azt kérdezte: “Hárman vannak?”

Így leírva nem akkora történet, de engem a hideg rázott ki, főleg így akkor 12-13 évesen. Fújt a szél, ami lehet vitte a hangot, de bent voltunk mindentől messze a szántóföldön, ahol egy árva lelket se láttunk sehol. Az hogy ilyen tisztán hallatszott, nem tudom mire vélni. Egyikünk se mondta ezt, a hang egy idegen férfié volt.
Ezt a mai napig emlegetjük.

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme