FÖLD ALATTI HANGOKAT HALLANAK ÚJ-MEXIKÓBAN.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

FÖLD ALATTI HANGOKAT HALLANAK ÚJ-MEXIKÓBAN.

Sok ember számol be a világ minden tájáról, különös megmagyarázatlan hangokról, melyeknek eredete ismeretlen. Biztos sok olvasó emlékszik rá, ami nemrég borzongatta az embereket és ami nálunk is hallható volt.  Nos igen ezekre sem érkezett pontos magyarázat. A következő eset azonban még összetettem és kisebb területre összpontosul. A rejtélyes hangokat először 1990-ben hallották először. Új-Mexikóban járunk azon belül is Taos-ban . A hangok mintha a föld alól jönnének és beszámolók szerint olyan mintha oda is mennének vissza. A rejtélyt tovább erősíti, hogy vannak , akik abszolút nem hallják a hangokat , míg mások különböző erősségen.

föld alatti

A lakosság egyetért abban, hogy ezek a hangok léteznek. Különböző teóriák születtek már a hangokkal kapcsolatban, amik közül is a leghíresebb, hogy ez egy nukleáris fúró hangja, ami valahol a földben van. Eszerint a földkéreg szállítja a hangok tovább és tovább…. Állítólag azóta már ez az elmélet is megdőlt. A hangokat napjainkban is hallják, ám egyre ritkábban.

Voltak különböző pszichológiai magyarázatok is, amik szerintünk kicsit elcsépelt és belemagyarázott ezért nem részleteznénk. De , hogy egyet említsünk például az, hogy ezt az emberek generálják egymásnak és elhitetik egymással, hogy eza hang létezik, így míg a hang nem létezik ők mégis azt hiszik….. Nos ezt inkább nem véleményeznénk… Akár mi is legyen az, a helyiek már kezdenek együtt élni a jelenséggel. A jelenségről természetesen hangfelvétel is készült , melyet, youtube csatornánkon is megtekinthettek. Hallgassátok figyelmesen:

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i