MAGUKTÓL KEZDTEK MOZOGNI A KÜLÖNÖS PRÓBABABÁK

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

MAGUKTÓL KEZDTEK MOZOGNI A KÜLÖNÖS PRÓBABABÁK

A John Lawson Ház New Yorkban hirtelen lett a Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb utazási célpontja. Senki sem él a házban, csak egy csapat próbababa, akik állítólag maguk változtatják a helyzetüket. A teraszon női babák ülnek, akik a huszadik század különböző stílusaiban vannak felöltöztetve. A számuk és az elhelyezkedésük nap mint nap változhat.

Néhányan úgy hiszik, hogy a babák valamilyen üzenetet próbálnak küldeni, de még senki sem fejtette meg, hogy pontosan mit is. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a próbababák furcsa viselkedése egy helyi tragédiának köszönhető, ahol 22 ember veszítette életét. Egy kéthetes hideghullám során 1871 telén két vonat ütközött össze a New Hamburg állomás közelében, ahol 22 ember halt meg.

különös

A babák sok esetben az ütközés helye felé fordítják a fejüket, máskor azonban egy másik ház felé néznek, amely évek óta teljesen elhagyatott. A házat magát 1845-ben építették, csak ez élt túl egy hatalmas tüzet, amely mindent elpusztított a környékén.
A babák sokszor furcsa tárgyakat tartanak a kezükben, mint könyveket, üres madárkalitkákat, törölközőket és ezekhez hasonlókat.

A próbababák eltűnnek a teraszról az esős napokon. A szomszédok esténként fényeket látnak a konyhában is, de fogalmuk sincs, hogy ki lehet a ház tulajdonosa.

Valaki vajon tényleg él a házban?

Vagy paranormális erők állnak a háttérben?

forrás: GhostDiaries (Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Agent H.

Rejtélyes háromszögek a világ körül.

1.  A Babonahegység A hegység az USA Arizona államában, Phoenixtől keletre terül el. A legenda úgy szól, hogy valamikor a 19. században egy Jacob Waltz

Érdekességek
Agent H.

A Mecsek legendái

A Zengő A legendák sora a Mecsek legmagasabb csúcsával kezdődik. A Zengő a nevét egy tragikus történet miatt kapta. A monda szerint élt itt egyszer

Bizonyított
Agent H.

A Poveglia Sziget

Olaszországban, megközelítőleg öt kilométerre Velencétől létezik egy sziget, amely évszázadokon át horrorisztikus események színhelyéül szolgált. Poveglia történetéről írásos formában először egy 421-ből származó forrásból tájékozódhatunk.