MAGUKTÓL KEZDTEK MOZOGNI A KÜLÖNÖS PRÓBABABÁK

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

MAGUKTÓL KEZDTEK MOZOGNI A KÜLÖNÖS PRÓBABABÁK

A John Lawson Ház New Yorkban hirtelen lett a Egyesült Államok egyik legfélelmetesebb utazási célpontja. Senki sem él a házban, csak egy csapat próbababa, akik állítólag maguk változtatják a helyzetüket. A teraszon női babák ülnek, akik a huszadik század különböző stílusaiban vannak felöltöztetve. A számuk és az elhelyezkedésük nap mint nap változhat.

Néhányan úgy hiszik, hogy a babák valamilyen üzenetet próbálnak küldeni, de még senki sem fejtette meg, hogy pontosan mit is. Sokan azonban úgy gondolják, hogy a próbababák furcsa viselkedése egy helyi tragédiának köszönhető, ahol 22 ember veszítette életét. Egy kéthetes hideghullám során 1871 telén két vonat ütközött össze a New Hamburg állomás közelében, ahol 22 ember halt meg.

A babák sok esetben az ütközés helye felé fordítják a fejüket, máskor azonban egy másik ház felé néznek, amely évek óta teljesen elhagyatott. A házat magát 1845-ben építették, csak ez élt túl egy hatalmas tüzet, amely mindent elpusztított a környékén.
A babák sokszor furcsa tárgyakat tartanak a kezükben, mint könyveket, üres madárkalitkákat, törölközőket és ezekhez hasonlókat.

A próbababák eltűnnek a teraszról az esős napokon. A szomszédok esténként fényeket látnak a konyhában is, de fogalmuk sincs, hogy ki lehet a ház tulajdonosa.

Valaki vajon tényleg él a házban?

Vagy paranormális erők állnak a háttérben?

forrás: GhostDiaries (Bizzarium)

Kapcsolódó cikkek

Bizonyított
H.

Az Alaszka háromszög

Az atlanti-óceáni Bermuda-háromszögről, az ottani megmagyarázhatatlan eltűnésekről már szinte mindenki hallott, de arról valószínűleg kevesen, hogy nem ez az egyetlen Bermuda-háromszög a világon. Alaszkának is

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Félelmetes Halloween-i rejtély 1991-ből!

Mivel a Halloween időszaka jön , így már most megosztunk veletek egy történetet egyenesen Amerikából és egyenesen az internet sötét bugyraiból, amit a ,,Félelmetes Halloween-i