REJTÉLYES IDŐUTAZÓ FÉRFI A 19. SZÁZADBÓL.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

REJTÉLYES IDŐUTAZÓ FÉRFI A 19. SZÁZADBÓL.

Az időutazás szinte minden embert foglalkoztat. De ha nem is mindenkit, szinte biztos, hogy mindenki hallotta már az ,,időutazás” szót. A film ipar is gyakran hozza szemünk elé, ami nem is meglepő, hisz az egyik legnagyobb kérdés a világunkban. Vajon létezhet-e? Ha létezik hogyan?

Léteznek feljegyzések az internet világában, amik időutazás néven futnak. Sokukról azonban kiderült, hogy fake, csalás, megrendezett vagy épp csak félre hitt történet. Vannak azonban olyan esetek, melyekre a tudomány a mai napig nem talált magyarázatot és akár milyen hihetetlen az időutazás rá a legreálisabb magyarázat. Egy ilyen eset Rudolph Fentz esete is. 1950 nyarán történt, hogy a Times Square-en sétálók különös jelenségre lettek figyelmesek. Előre leszögezzük, a történetet sok szemtanú teljesen ugyan így írta le.

Rejtélyes Érdekességek Misztikus, Megdöbbentő Megmagyarázhatatlan

A semmiből bukkant elő a fiatalamber, mintha egyszerűen csak ott termett volna. Látszott rajta a zavarodottság és , hogy nem tudja mi történik maga körül. Nem sokkal később eszeveszett pánik szerű rohanásba kezdett. Nem jutott azonban sokáig, mert egy autó szinte rögtön el is ütötte. Ruházata különös volt, még soha nem láttak hozzá hasonlót sem. A hatósági szervek, halála után ruházatát is átkutatták. Zsebébe egy Rudolph Fentz névre szóló névjegy kártya volt. Továbbá soha nem látott 19. századi bankjegyek. A nyomozóknak ezek az adatok elegendők volta, hogy nyomozásukat elkezdjék. Ki is derült nem sokára, hogy , ifjabb Rudolph Fentz özvegye él. Elmesélte, hogy apósa idősebb Rudolph Fentz 1876-ban nyomtalanul eltűnt. Természetesen a nyomozók ezen a nyomon haladtak tovább. Az eredményt azonban a mai napig senki nem érti és tudja felfogni.  Kiderült, hogy  az akkori eltűnt férfi ruházata teljesen megegyezett az 1950-ben elütött férfiéval.

Mi lehet a magyarázat? Mai napig a leghitelesebb akta!

Kapcsolódó cikkek

Megmagyarázatlan
Kovács Roland

Rejtélyes szülés pontos magyarázat nélkül.

A tudomány mint tudjuk, nem mindenre tud pontos magyarázatot adni. Léteznek dolgok, melyekre csupán csak találgatások vannak.Hasonló képp van ez az orvos tudományban is. Íme