Mindenki, mégis senki nem látta meghalni.

Rejtélyes események tárháza

Csatlakozz feliratkozóink közé!

Mindenki, mégis senki nem látta meghalni.

Sok ember  gondolja úgy, hogy érdekes módon rejtélyes, misztikus és megmagyarázatlan dolgok csak a múltban történtek és érdekes módon  hogy lehet, hogy napjainkban nem történik semmi.
Nos ezeknek az embereknek az álláspontját kell hogy most megcáfoljuk.
2019-ben esett meg, hogy egy ismeretlen férfi leugrott egy magas emeletes épületről.
Mondani sem kell, hogy több szemtanú is pontosan ugyan úgy írja le az esetet.
New York ,,Lexington sugárút „utcája nem épp arról híres, hogy kevés ember fordul meg arra.

2019 nyarán azonban több ember olyan esetnek lehetett szemtanúja, amire mai napig nincs magyarázat. Egy férfi állt egy magas emeletes épület tetején.
Nem volt kérdés, hogy öngyilkosságot kísérel meg. Leírtak alapján a férfi úgy 40-50 év között lehetett és fekete fehér öltönyben volt. Körülötte 5-6 fekete madár körözött, mintha a férfi etette volna őket.

rejtélyes

Ez volt sokaknak az a jelenet , amiért egyáltalán észrevették emberünket.  Egyik pillanatról a másikra elrugaszkodott és a mélybe vetette magát. Ekkor a madarak szétszéledtek hirtelen. Több ember a mai napig a történet hatása alatt van, főleg úgy, hogy a férfi akit láttak, furcsa kimondani, de nem is létezett. Ugyan is nagyon sokan hívták a segélyhívót mikor a furcsa ember a mélybe vetette magát, ám senki nem talált holtestet. Leérkezni valamilyen módon senki nem látta. A kiérkező szervek először rossz tréfának gondolták és keresték az ötletgazdát.

Később derült csak ki, hogy annyian látták, hogy ez kizárt, hogy csak kitaláció legyen. Mindenki pontosan ugyan úgy írta le az embert és a hozzá tartozó madarakat.
Ahol a férfinek földet kellett volna érni semmi nem volt. Átvizsgálták a környéket is de semmi.

Az esetnek azóta nem megerősített információk szerint az lett a magyarázata, hogy a környékbeli éttermek és kajáldák frissen meghozott hús szállítmányában véletlenül erős hallucinogén anyag jutott és ezért látták többen ezt a jelenséget.

Meg kell, hogy mondjuk, hogy sok butaságot és kitalációt láttunk már az internet világában, de hogy valamire ezt a magyarázatot adják és ezzel zárják le az ügyet még nem….
Ennek köszönhetően talán soha nem fog kiderülni mit is láthattak a szemtanúk azon a napon.

Kapcsolódó cikkek

Érdekességek
H.

A morbachi szörnyeteg

Az európai vérfarkas történetek egy része Németországból származik. E terület sűrű, erdős vidékei mindig jó táptalajt jelentettek a vérfarkasos, boszorkányos és egyéb varázsaltos rémmesékhez. Ki

Érdekességek
Szabó-Károly Annamária

Különleges, misztikus helyek Magyarországon 2.

Ahogy ígértem, az első rész után most itt a második rész is, melyben rejtélyes magyarországi helyeket gyűjtöttem össze. Boszorkánysziget A hely Magyarország egyik legsötétebb eseményének